Ki szereti Miley Cyrus-t. Ha nem miért nem, ha igen miért?
Én nem szeretem.
Azért,mert az "igazi" sztárvilágba,tehát h adják a klippjét a viván,a rádiós listákon az elsők között van stb.. nem rég robbant be.És már miket hallani róla?Hetente váltogatja a pasijait,megcsalja a pasijait,cigizik,drogozik stb...Nagyon jó úton van,hogy azt a kört fussa le amit Britney,Paris stb...Először ideál,tinik kedvence.Aztán drog és pasi botrányok.Később terhes lesz,és a gyerekeit a féktelen partizásai miatt elveszik...Aztán,hogy sikerül e neki a nagy visszatérés kétlem...A másik meg,hogy ennyi idősen agyonsminkelni magát,bemutatni a bemutatkozó berobbanó klippjében háááááát...Nem a legszerencsésebb....Arról nem is beszélve,hogy a hangja sem 100%-ban az övé,mert egy felvétel után a hibás hangokat géppel kijavítják rendesen..És kicsit mélyebbre/magasabbra teszik...
Hmm..Nézzük..."Hetente váltogatja a pasijait,megcsalja a pasijait,cigizik,drogozik"Megnyugtatlak ezek igazak.A Britney-Paris kör lefutását csak én állítom
ezekből kifolyólag..A teherbe esését is.Az agyonsminkeléshez ajánlom neked a berobbanó klippjét.A bemutatást is meglesheted a klippben.
A hangját meg valóban kijavítják.(Ezeket onnan tudom,mert anyukám alszerkesztő egy újságban,és egy külföldi cég segít az ilyen infók megszerzésében,és elküldték a menedzsere interjúját...)
én szeretem miley cyrust! azért mert nagyon jó(szép) bele való csaj! és még jó a hangaja is nagyon jól tud színészkiedni pl. a hannah montanaban!ezért szeretem!
ami azt illeti hogy drogozik meg iszik ez nem igaz!és még szűz is mert ő olyan vallású vagy nem tom milyű de ő nem fekszik le sennki vel(vagy is szűz lessz addig) addig amíg meg nem házasodik! mer ő neki ilyen fogadalma van! ( és szerintem ne lesz olyan mint paris és brittney(én őket is ceretam! szal nekem a kedvenceim között van miley! és nnagyon jó fej ha meiros you tubra h miley and mendy show akkor ott lácc jó videókat!(ami azt bizonyítja h jó fej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!