Kucseraek miért tartják fenn a látszatot?
Kucsera szét csalta Szabinát? :O Az komoly...
Hát nézd ránézel és süt róla mennyire buta mind a kettő.
Régen mikor még nem celeb, hanem sportoló volt a Gábor én kedveltem. Nagyon lehúz, lehangoló mikor egy sportolóról kiderül ennyire üres a feje belülről..
Miért tartják fenn? Már a harmadik gyereket minek kellett vállalni eleve?
Szerintem idő kérdése, hogy ők is "bejelentik". Már régóta figyelem őket, csodálom hogy még nem történt meg :D
Baromira kell kérni, nem a standard gondozás része Magyarországon, kedves hármas. A szifilisz es a Hepatitis B tényleg standard, a HIV nem! Három éve szültem vidéki nagyvárosban, egyetemi kórházban, nem volt sztk alapon terhesgimdozás része a HIV szűrés. Mivel addig életemben nem voltam szűrésen én is elmentem és kértem magánban a Synlabban kerek 8.000 Ft-ért, majd azt vittem magammal szülésre. Ajánlom olvasgatásra:
“Az első laborvizsgálat szintén erre az időszakra esik, ennek során a vérképet és az éhgyomri vércukorértéket ellenőrzik, valamint szifilisz és hepatitis B szűrést végeznek, ezen kívül pedig az anyai vércsoportot és az esetlegesen jelen levő antitesteket határozzák meg. A vizelet általános és vizeletüledék-vizsgálata is a kivizsgálás része.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!