Kíváncsi lennék, hogy Michael Jackson pontosan mit csinált a testével? Mitől lett teljesen fehér?
Több forrás szerint egy csomóféle fehérítő krémet is használt nyakra-főre, de ezt a családja meg ő is mindig hivatalosan tagadták. Nehéz ebben igazságot tenni, mert ezek a cuccok mindig népszerűek voltak a feketék között, viszont a néger önérzettel ellentétes a használatuk, ezért mindig mindenki tagadja, hogy ilyet használna.
A vitiligo is érdekes, mert ezzel pont akkor szoktak érvelni, amikor lebuknak a krémmel.
De mindez mindegy ma már szegénynek, nem is érdemes boncolgatni szerintem. A gyereksztárok élete cifra nyomorúság és rengeteg rabszolgamunka, szegény MJ-nek meg bőven kijutott ebből, nem csoda, ha zizi lett tőle.
Tuti valami feheritokrem vagy feherito kezeles. A vitiligo foltokban jon, nem egybe egy szinu lesz a teste.
Hulye divat a feketek es a barna boru emberek kozott.
Nekik a mi feher borunk a szep, mi kelet-europai lanyok meg szolizni jarunk a multi-kulti varosban, ahol elek. Az indiai csoporttarsam mondta milyen vilagos a borom. Mondom vilagos? Ez a szolis! Azt mondta nagyon szep es megnezne milyen eredetiben. Mondtam neki ugy nezek ki, mint egy hulla. 😂
Engem a magyar gimiben tobbszor kerdeztek a tanarok, hogy jol vagyok-e, volt amikor haza is engedtek, mert “betegnek nezel ki” es leigazoltak nekem a naploban a hianyzast. 🙄
Az az indiai csoporttarsam citromsavas borfeheritest keresett itt. Az meg a termeszetesebb feherites. De vannak komolyabb dolgok, amik karosabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!