Meddig fog menni a közéletben ez a celeb/influenszer házasságok/életek tartalom nélküli valótlan bemutatása? Mikor esik le a pórnépnek, hogy ezek jól megkreált sztorik a közösségi médiának? A házasság mint olyan jelent valamit ezen influenszereknek?
Figyelt kérdés
Átlagosan hány évente válnak az influenszerek és mennyi házastársuk lesz az évek alatt?2022. jan. 18. 13:30
A kérdező szavazást indított:
1-5
5-10
7 szavazat
1/2 anonim válasza:
Nem értem, mintha kötelező lenne nézni őket. Én kb 5-öt nem tudnék felsorolni közülük szerintem, bár azt se tudom igazából hogy most mi a difi a celeb, sztár meg influenszer között. Mindenesetre részemről akit érdekel hát nézze őket, nem árt vele senkinek sem.
2/2 anonim válasza:
Magyarországon szerintem nincs akkora anyagi haszna ha egy pár össze jön vagy szakít. De Amerikában már annál inkább.
Sokszor egy jól kitalált forgatókönyv alapjan hoznak össze két embert, hogy a nagy közönség velük foglalkozzon, ami egy új zene, vagy film promózasa alatt történik. Kellemest a hasznossal.
Szóval a nagy Hollywoodban van haszna össze jönni majd szakítani, még ha a kapcsolatot nem is valós,de Magyarországon minden csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!