Kik azok a híres színésznők, akikért (majdnem) mindenki oda van meg vissza, de titeket egyáltalán nem mozgatnak meg?
-Selena Gomez (ő is színészkedik)
-Scarlett nálam határeset,mert a Marvelben nagyon tetszik,de más filmben nem igazán fogott meg így külsőleg (mondjuk a Marvelben is a varázsló nő,elfelejtettem a nevét,még inkább tetszik-hosszú vörös hajú)
-Angelina valamiért engem sem,nem is nagy színésznő,viszont szép,de valamiért mégse vonz,de Gal Gadot szintén ilyen,pedig minden megvan benne,ha külsőt nézem
-Millie Bobby Brown,hát ő egyáltalán nem tetszik,de asszem most már ismert,ezért merem itt megemlíteni,mert gondolom be is jön embereknek
-Margot Robbie nekem bejön,viszont Mila Kunist már nem,de szép nő,meg nagyon jól játszik
-Lady Gaga,nincs vele bajom,de nem tetszik
Cameron Diazt hiányolom,ő viszont szexin mozgott,szép nő is,és én személy szerint imádtam a vígjátékokat,amikben volt,meg azt a stílust,amit játszania kellett. De Jennifer Lawrence legalább még megvan,nekem ő favorit már pár éve így színészi pályát is tekintve, külsőleg,belsőleg😌.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!