Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kik azok a híres színésznők,...

Kik azok a híres színésznők, akikért (majdnem) mindenki oda van meg vissza, de titeket egyáltalán nem mozgatnak meg?

Figyelt kérdés

2022. jan. 16. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Jennifer Aniston. Engem nagyon taszít a kisugárzása, és lófeje van.
2022. jan. 17. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
2000 előttről nem nagyon tudok mondani. Talán Jennifer Aniston az egyetlen, szerintem is lófeje van, és nem is jó színésznő. Újabbak között sok van. Scarlett Johansson nekem se tetszik, olyan buta tekintete és szájtartása van, és nála is vannak sokkal jobb színésznők. Viszont nagyon alulértékeltnek tartom Margot Robbie-t és Mila Kunist.
2022. jan. 17. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Angelina Jolie szerintem nem annyira nagy színésznő, viszont a kisugárzása, arca megvan ahhoz, hogy filmsztár legyen. Hány kolléganőjéről nem lehet ezt elmondani...
2022. jan. 17. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

-Selena Gomez (ő is színészkedik)

-Scarlett nálam határeset,mert a Marvelben nagyon tetszik,de más filmben nem igazán fogott meg így külsőleg (mondjuk a Marvelben is a varázsló nő,elfelejtettem a nevét,még inkább tetszik-hosszú vörös hajú)

-Angelina valamiért engem sem,nem is nagy színésznő,viszont szép,de valamiért mégse vonz,de Gal Gadot szintén ilyen,pedig minden megvan benne,ha külsőt nézem

-Millie Bobby Brown,hát ő egyáltalán nem tetszik,de asszem most már ismert,ezért merem itt megemlíteni,mert gondolom be is jön embereknek

-Margot Robbie nekem bejön,viszont Mila Kunist már nem,de szép nő,meg nagyon jól játszik

-Lady Gaga,nincs vele bajom,de nem tetszik

Cameron Diazt hiányolom,ő viszont szexin mozgott,szép nő is,és én személy szerint imádtam a vígjátékokat,amikben volt,meg azt a stílust,amit játszania kellett. De Jennifer Lawrence legalább még megvan,nekem ő favorit már pár éve így színészi pályát is tekintve, külsőleg,belsőleg😌.

2022. jan. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!