Puzsér vagy Majka lesz majd jobb a verekedésben?
Figyelt kérdés
Előzmény: Majka verekedésről beszél Puzsérnak:
Puzsér ugyan minimum 2 fejjel magasabb mint Majka, de el van hízva, és öregebb is.
Szerintetek ki jön ki győztesen egy ilyen összecsapásból?
2022. jan. 16. 09:17
12/25 anonim válasza:
Nagyon követed. Dolgozni azért eljársz?
13/25 A kérdező kommentje:
Mivel már rég nem szorulok arra, ezért nem járok el melózni. Köszi, hogy így aggódsz értem.
2022. jan. 17. 20:03
14/25 anonim válasza:
Wáó! Akkor te biztos nagy menő manó lehetsz, ha annyi pénzed van, hogy nem kell dolgoznod, hanem egész nap lóghatsz a gyakorikerdesek.hu-n. Remélem ma éjszaka azt álmodom, hogy te vagyok.
15/25 A kérdező kommentje:
És akarsz 70 éves lenni?
2022. jan. 17. 20:11
16/25 anonim válasza:
Nem! Az más, bocsánat, nem akartam tiszteletlen lenni. Azt hittem, hogy valami kis surmó szerepjátékozik itt tanulás helyett. Elnézést!
17/25 anonim válasza:
A kérdező nem 70 éves...miért hisztek el mindent.
18/25 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha a 17-es "jól informált" önjelölt titkosügynöknek igaza lenne, és nem lennék ilyen öreg.
2022. jan. 19. 13:23
19/25 anonim válasza:
"Nem! Az más, bocsánat, nem akartam tiszteletlen lenni. Azt hittem, hogy valami kis surmó szerepjátékozik itt tanulás helyett. Elnézést!"
és ha a kérdező vmi 14 éves "surmó" lenne, ahhoz mi közöd lenne? sztem semmi.
érdekes, h azon vergődsz, h kérdező mivel mennyit foglalkozik, miközben te ki tudja, hány kommentekben kötekedsz a kérdezővel. rohadt sok szabadidőd lehet.
gondolom, te is az a típus vagy, akibe a főnöke lábát törli, aztán feljön ide megmondani a tutit, hiszen itt mégsem tudnak pofán vágni.
20/25 anonim válasza:
Majka szerintem egy durva szemkinyomást csinál Puzséron, aztán garaton vágja.Mi ózdon így nyomjuk, a vérében van a teknika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!