Miért akarja Majka megverni a Puzsért?
Azért szerintem sok ember elmondhatja magáról, hogy szívesen megütné legalább egyszer Puzsért.
Nézz a lelked mélyére, mert lehet te is közéjük tartozol. Akkor tudni fogod az okát.
Én tudom, de ezt nem lehet csak úgy leírni. Ezt érezni kell.
Nem azért, de szerintem ha késztetést érzel arra, hogy üssél-verjél valakit, akivel nemhogy konfliktusod nem volt, de még csak nem is ismered személyesen, akkor azért vannak bajok.
Mert frusztrált lett attól, hogy valaki nem a seggét nyalja, hanem szembesíti a bűneivel.
Ebből is látszik, hogy mekkora érzelmi fejlettségbeli különbség van a két ember között.
Bár egy kicsit most Puzsérban is csalódtam: ezzel a stílussal mintha lesüllyedt volna kicsit a Majka szintjére...
Hagyjuk már ezt a Puzsért...Ki a fszom ez? Ez fingta a passzát szelet vagy mi? Sok ember meghallja ezt a nevet, hogy Puzsér meg hogy Puzsér mit mondott és akkor már rögtön nyomják, hogy "ó Puszér az ilyen okos, meg olyan okos, meg amit Puzsér mond az úgy van, blablabla".
Hagyjuk már a csávót. Valami full liberális, kritikus, aki abból él, hogy beleszáll mindenkibe. Majka meg egyszóval nem mondta hogy elveri.
A szubjektív véleményem az, hogy inkább Majkával rekednék 24 órára egy zárt lakásba, talán vele jobban szót értenék, mint ezzel a Puzsérral. Utóbbit a bezárt ajtón keresztül rúgnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!