Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van akkora kuss Csollány...

Miért van akkora kuss Csollány állapotáról? Miért nem lehet egy fekete fehér választ adni arra h oltott vagy nem? Igen vagy nem-bűn feltenni ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 12:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom miről beszélsz Kérdező (és még néhány válaszoló)!

Hatszáz helyen megírták, hogy oltva volt Janssennel.(1x)

Én inkább azt nem értem, hogyha valaki olyan szinten oltásellenes mint ahogy Csollány azt előadta, akkor miért oltatja magát be titokban?

2022. jan. 7. 12:34
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Amiért azok is beoltatták magukat, akik remegtek, hogy "teraszozzanak".
2022. jan. 7. 12:36
 13/22 A kérdező kommentje:

"Én inkább azt nem értem, hogyha valaki olyan szinten oltásellenes mint ahogy Csollány azt előadta, akkor miért oltatja magát be titokban?"

Majd ha erre rájössz nekem is mondd meg. Nekem van olyan gyökér kollegám aki mellét verve őrjöng hogy "én osztáááán nem óóóóótatok" miközben rég oltott 3x... de megy a műmacsó színjáték.

Kinek szól az előadás nem tudom.

2022. jan. 7. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Elméletilen Jansent kapott, másik cikkben azt is írták, hogy mindössze pár nappal a megbetegedése előtt kapta meg, így még az nem volt hatásos.
2022. jan. 7. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Mert ilyenek az emberek! A többség úgy beszél, amiről azt hiszi, hogy azt akarod hallani. Ezért nem szabad hinni senkinek és nem kell senki által befolyásoltatnod magad a bármilyen nézeteidben. Jó és rossz döntéseid következményét úgyis te viseled, minden hangadó elballaghat a fenébe!

2022. jan. 7. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanazért amiért a gyerekek oltásának engedélyezése után a média tele lett a kórházban ápolt gyerekekkel.
2022. jan. 7. 15:46
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Szegény Csollány Szilveszter, két szék között a pad alá esett. Az oltottaknak túl nagy antivaxxer Gödény-rajongó, az oltatlanok meg nem hiszik el, hogy "okosba" kapta az oltást, pontosabban az igazolást.

Ha meghal, mindenki a másik oldal halottjának tekinti majd, szívüket kellemesen elöntő kárörömmel.

2022. jan. 14. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos meghalt, remélem a károgók végre abbahagyják a károgást. 😢

És hagyják végre békében nyugodni.

2022. jan. 24. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
#17: Semmiféle káröröm nincs bennem, hanem csak döbbenet. Egy erős, kisportolt ember is ilyen könnyen meghalt.
2022. jan. 24. 21:30
 20/22 anonim ***** válasza:
40%

#20 "Egy erős, kisportolt ember is ilyen könnyen meghalt"

Igen mert akinek oltást adnak úgy, hogy közben vírusos beteg annak egyenes út a lélegeztető gép. Onnan kevés esély hogy túléli.

70-80 éves emberek is átvészelik a betegséget. Egy egészséges 50 éves sportoló vajon miért halt meg? Emberek ébresztő !!

2022. jan. 25. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!