Miért utálják sokan Győzikét?
Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 20:09
1/20 anonim válasza:
Gondolom azért, mert cigány és a cigányokat mindenki utálja. Ezen kívül Győzike még buta is, és persze sokan irigykednek is rá.
2/20 anonim válasza:
Azért, mert túl sok pénzt szed össze ahhoz képest, hogy mennyire buta, tehetségtelen és rossz természetű.
3/20 anonim válasza:
és ha sok pénze van akkor mér kell utálni??legalább ehhez van esze h pénzt csináljon. sokan hülyének nézik mer igy mutatkozik a tévében,öt ezér fizetik mer igy játsza meg magát de személyesen nem ismeri hiszen egyikötök sem.higgyétek el hogy a magához való esze megvan.
4/20 anonim válasza:
En eddig is utaltam,de a legjobban azota nem birom amiota a Celebekben letagadta azt hogy evett dugiban a kajabol amit kaptak,pedig lefilmeztek es be is mutattak neki,akkor csak hallgatott nagy sunyin.Nem becsuletes ember.Raadasul a Romantikban sem neki koszonhettek a sikert hanem az enekesnoknek,megis ot hasznaljak meg mindig.
5/20 anonim válasza:
Sokak számára irritáló, hogy egy roma adott esetben sokkal jobban él, mint ők. Pedig szerintem Győzikének meg van a magához való esze, de legalábbis tudja, hogy a saját sorsának a kovácsa. És akárhogyis, nem csinálja rosszul.
6/20 anonim válasza:
mert teljesen tönkre teszi a műsorával (is) a családját!
7/20 anonim válasza:
Mert egy buta primitív papucs roma.És mert jobban él mint az,aki éjt nappallá téve tanult és dolgozik!!!!!!!!!!
8/20 anonim válasza:
Azért utálják mert azbból csinál pénzt,hogy hülye,műveletlen és rossz természetű.Más meg két diplomával nem megy semmire!
És valljuk be ez valamilyen szinten mégiscsak tehetség!
Idiótaságból sok pénzt csinálni!!
9/20 anonim válasza:
Személy szerint azért nem bírom Győzikét elviselni,mert:
1.cigány
2.nagyon-nagyon buta
3.a családja életét teszi tönkre a show miatt
4.semmilyen érelmes dolgot nem tud felmutatni,mégis "sztár"
5.állandóan szerepet játszik a nyilvánosság előtt
Persze ez mind az én véleményem,nem kérem,hogy más is ezt mondja. Én megoldom a helyzetet,hétfő este a barátok közt után elkapcsolok,és ha újságot olvasok,és meglátom a képét,akkor odébb lapozok.
10/20 anonim válasza:
Mert irritáló. Én, ha csak feltűnik a képernyőn, azonnal elkapcsolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!