Csak szerintem gagyik Paulina (X-faktor) dalszövegei?
Nekem már az Ajándék is olyan volt, amit egy tizenkét éves kislány ír a kiszemeltjének a nagyszünetben - azzal a különbséggel, hogy annak van annyi önérzete, hogy a naplójában hagyja.
Olyan kis egyszerű, bugyuta, gyerekes nyáladzás. Az átlag szellemi színvonalnak meg is felel.
Teljesen egyetértek a #3as válaszolóval,nem kell aggódni. De örülnék,ha nem ő nyerne. Egyetlen mázlija,hogy itt van a döntőben,hogy a Laci a mentora,ha pl a Puskás,vagy az Adél lett volna,nem jut el ide,mert ugye le kellett ültetni,meg az első dala annyira megtetszett a tiktokos népnek,h azóta is amiatt szavaznak rá.
Nincs vele amugy bajom,nem volt rossz az Ajándék sem dallamilag,de olyan rohadt erőltetett az egész már. Az aranyapámról tipikusan a Tóth Andi ugrott be legelőször a dallam miatt,mintha koppintva lett volna a stílus.
Na jó, de akkor ki nyerje? Mert nekem a kusgyerek is pint ennyire eroltetett, csak arrol tud vakeralni, hogy mindenki irigy ra, aki beszol neki. Unalmas es bem is igaz.
Szoval marad Kamilla.
Egyebkent nejem is az Aranyapam volt az, ahol azt mondtam, hofy jo, ez ennyi volt, ez mar nem erdekel. Irenke jut eszemve, meg a kisapam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!