Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Kóbor János...

Mit gondoltok Kóbor János haláláról?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 16:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%

ezt szerintem nem illik kérdező...

Nyugodjék békében!

2021. dec. 6. 22:52
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Várható volt szerintem, már nem csak vírus miatt, hanem amúgy is közel volt a 80-hoz.
2021. dec. 6. 23:07
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Végtelenül sajnálom. Egy legenda volt. Többet nem szeretnék gondolni erről.
2021. dec. 7. 07:55
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Borzasztó tragédia, Ő volt a legegészségesebb a zenekarban, 30 évet simán letagadhatott volna. És ennyi mégis az egész.. Elég a kor önmagában sajnos, illetve még ki tudja mi számíthat, középkorú sportolókat is megviseli. Értelmetlen halált halt Magyarország legnagyobb zenei alakja :(
2021. dec. 7. 23:37
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Életében nem volt beteg,

Csak most.

2021. dec. 8. 04:36
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

78 éves volt, ennyi kb. a magyar férfiak születéskor várható élettartama. Persze áltagban. Ő siman élhetett volna még 4-5 évet, átlagnál jobb fizikai állapotban volt. Csak hát azt hitte, hogy a covid is egy nátha, amit lábon ki fog hordani. Jellemzően az élet egy területén sikeres emberek elhiszik magukról, hogy mindenhez (is) értenek.

Volt egy fiatal lánya, akinek gyermeke van, az szerintem nem csak magáért fele, nem csak magáért kell jó döntéseket hoznia.

Kóbor János egy nagyon rossz döntést hozott élete végén. Ez az életébe került. Senki nem él örökké, de neki 78 évnél többre lett volna esélye.

2021. dec. 8. 05:55
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Mér pontoztatok le?
2021. dec. 8. 05:56
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Egy hirtelen legenda volt, a zenéiben él tovabb ♡

Szerintem még élhetett volna..

(Miért pontozzák le a válaszokat?)

2021. dec. 8. 06:28
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Hogy az Omega Alfahimjét elrepítette a Delta Gammapoliszba. Nagyon sajnálom, hogy a nemlétezõ magyarországi adatközléd, featuring Gödény ilyen mértékben szelektálja azokat, akik nem képesek a külföldi adatok alapján tájékozódni, viszont immunmacsónak gondolják magukat, miközben nincs miattuk normális ellátás. Tessék meghalni otthon, szép csendben akkor, kedves oltásellenesek, nem más ellátatlansága árán. Ezt gondolom.
2021. dec. 8. 06:45
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Akik a lepontozást kérdezik: új vagyok, de nekem úgy tűnik hogy ha egy alacsonyabb statisztikájú user találja hasznosnak a válaszod, az nem ér 100%-ot. Aztán lehet, hogy tévedek. De amúgy nagy jelentósége nincs ennek a pontozgatásnak.
2021. dec. 8. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!