Jensen Ackles személyiségileg hasonlít Dean Winchesterre?
Figyelt kérdés
Mármint nem a sorozatra gondolok hanem a valóságban. Úgyis viselkedik stb. ?2021. dec. 5. 07:37
1/7 anonim válasza:
Szerinted hányan vannak itt, akik mindkettejüket ismerik személyesen?...
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Jensen Ackles eleve színész, Dean Winchesterről nem tudom elképzelni hogy valaha is erre adja a fejét.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, láttam vele interjúkat, jó fej amúgy, semmiképp nem azonos a karakterrel, de van hasonlóság. Meg olyannyira azonosult, meg egyszerepes színész, hogy én például másban már nem tudom elképzelni csak az Odaátban. Olyan sorozat volt kb. mint itt a Barátok közt, aki ott lehúzott 15 évet, az nagyon máshol már nem tud elhelyezkedni, meg az emberek jobban emlékeznek az ott játszott karakterre, mint magára a színészre.
5/7 anonim válasza:
Nyilván nem ismerem személyesen, de alapvetően egy abszolút másmilyen jellemnek tűnik. Vannak hasonló vonások, de messze nem ugyanolyanok.
A három főszereplő közül Jared hasonlít legjobban a karakterére, míg Misha a legkevésbé. Jensen valahol kettőjük között van.
7/7 anonim válasza:
Beszélt erről egy interjúban ahol elmondta, hogy ő sokkal visszahúzódóbb mint Dean meg szégyenlős típus. Szerintem vannak hasonlóságok de két különböző személyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!