Ki a kedvenc Magyar youtuber vlogger és más népszerű Influencer nektek?
"Aztán néha ST22Laci, ha jófej benne, de néha nembirom."
ST22lacikát régen én is bírtam, de mára kiderült, hogy eléggé buta és beképzelt a pali.
most már állandóan fikáz vkit a videókban, és olyan stílusban oszt ki embereket a kommentek között, hogy sokszor elcsodálkozom, kinek képzeli ez magát.
Nekem amúgy GV Cooper, Paxel.
13:
egyetértek. nekem is Drugs Bunny meg Czibók szokott beugrani róla, bár ő legalább színvonalas videókat csinál.
ők tipikusan olyan emberek, akik sokakat megtévesztenek a határozott kiállásukkal, de ha figyelmesen hallgatod őket, rájössz, hogy borzasztóan tájékozatlanok.
Nekem ilyenekből még Zsírosdeszka jutott eszembe.
Ő még, akiről elhiszik az emberek hogy mekkora nagy valaki, mert világutazó és Japánba él, meg csomó dologgal foglalkozik, de közben meg olyan egyszerű és buta az ember mint a faék.
Zsíros deszka nekem egyedül amiatt volt érdekes (pár hétig), mert Japánban él.
A okoskodásaival és a kamu családi drámájával nálam elásta magát.
Magyarósi Csaba sok féle érdekes témával alaposan és informatívan foglalkozik
Unlimited és D Tóth Kriszta jó beszélgetéseket folytatnak érdekes emberekkel
Lássa neurológus viccesen magyaráz okos dolgokat különféle betegségekről
Tanulom magam sok érdekes témában mond informatív dolgokat
Pamkutya, Fókuszcsoport Ádám, Osváth Zsolt, Vidman akiket nézek +Partizán, Pottyondi Edina.
Ezenkívül alapvetően szakmai témában nézek yourubereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!