Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a -jobb énekes -szebb...

Ki a -jobb énekes -szebb -jobb színész? Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem Selena. :) Bárki bármit mond, Selena akkor is gyönyörű, jó hangja van, és jó színésznő! A videókon, ahol rossz hangja van, az a telefon illetve a kamera rossz minőségétől olyan. :/
2012. máj. 31. 12:13
 12/16 mileycyrus.forever ***** válasza:
mindenben Miley, Seleníta jól énekel méghozzá jó színész is???? ez már nevetséges!!!
2013. jan. 17. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
mileycyrus.forever képzeld el hogy Selena igenis jó színész és énekes miley a mai botrányaival szégyent hoz magára régen még a példaképem volt de ma már letudnám köpni olyan szánalmas egy nő...
2013. jan. 21. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:

1. DEMI LOVATO

2. Miley Cyrus

3.Selena Gomezb(semmi hangja, azért lett felkapott mert Justinka bnője lett...)

Demi : Rengeteget hallhattunk róla mostanság, a gyógyulásáról, a koncertjeiről stb. Amióta kijött a rehab-ról szinte mindenki megkedvelte. Erre mondom én, hogy az emberek olyan átlátszóak... Már negyedig éve a kedvencem, amire nagon büszke vagyok. Természetesen a Camp Rock című filmben láttam először, ahol rögtön lenyűgözött. A 2008-as Don’t Forget lemezéről minden számot mai napig kívülről fújok. Imádtam azt a rockosabb Demit. A Here We Go Again megint tele volt szerelmes/pasigyűlölő számokkal. Meg kell mondanom, az sem volt unalmas. Már akkor sokan elpártoltak tőle a fekete haja miatt. És elérkezett a 2010-es év. Az az év, ahol mindenki elbizonytalanodott. Jött a Camp Rock 2, ahol rengetek Smitchie-jelenetet láthattunk, és szerintem ez hozta közelebb ex-barátjához, Joe Jonas-hoz. A világ legszebb párja volt szerintem. Amikor szakítottak, hát, nagyon szomorú lettem. Bár már egy héttel azelőtt láthattuk, mielőtt Demi hivatalosan kijelentette volna Twitteren. Joe összejött Ashley Greene-vel, miközben szerelmes számokat énekelt Demivel a Camp Rock 2 túrnéján. Ekkor már sokunk láthatta, Deminél kezd elszakadni a cérna. Nagyon féltettem. És eljött az a nap, amikor eléggé összetörtem: abbahagyta a koncertezést, és elment egy szanatóriumba. Senki sem tudta, miért. Bár rengeteg pletyka szólt erről, én egynek sem hittem. Nem mertem hinni. Egy bő 4 hónapot vártam rá. Eközben rengetegen megutálták, vagy csak elpártoltak mellőle. Én csak vártam. Vártam, ameddig ki nem jött, és meg nem magyarázott mindent. Tudtam, hogy nagyon komoly oka lehet rá, hogy egy turnét a közepén abbahagyjon. Még egy Karácsonyi, Újévi koncerten sem láthattam! Lehet, hogy ez már beteges, de nehezen bírtam. Nagyon hiányoztak a csiripelései Twitteren, az óriási mosolya a paparazzi képeken, rendezvényeken. Tényleg hiányzott. Amikor végre minden rendben volt, készen állt kamerák elé állni, és elmondani a történetét. Egy akkor 18 és fél éves lány elmesélte az egész életét. Amikor láttam azt az interjút, nagyon sírtam. Mert én is egy Lovatic vagyok, és nem segítettem rajta. Eléggé szégyelltem magam. Nem sokkal később megjelent a Skyscraper című száma és utána a klipje. Hát imádtam. Mai napig imádom azt a számot. Nagyon büszke voltam és vagyok Demire, hogy ilyen inspiráló számot tudott alkotni. Mellesleg maga a dal is remek. Aztán megjelent az Unbroken – Töretlen című lemeze. Mint korábban mondtam, nagyon jól áll neki a rockosabb stílus, de ez is tökéletes. Mindegy, mit énekel, amihez csak hozzáfog, az jól sül el. Az összes számot szeretem az albumról, pedig vannak kifejezetten bulizós dalok, és egyaránt érzelmesek is. Tényleg mindegyiket imádom. A mai napig fogalmam sincs arról, hogy gondolhatta azt magáról, hogy csúnya. Ha idősebb leszek, én is szeretnék egy olyan tetoválást, ami neki van. Stay Strong – maradj erős. Erre engem megtanított ez a lány. Kijelenthetem, hogy Demi Lovato megmentette az életem. És ezek után még kérdés, hogy ki a példaképem?

2013. jan. 31. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző, Selena igenis tud énekelni jobban is mint Drágalátos Demikéd!

Menj és csókold körbe és hagyd BÉKÉN SELENÁT

2013. márc. 13. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Éneklés:

1.Miley

2.Demi

3.Selena

Szépség:

1.Selena

2.Demi

3.Miley

Színész:

1.Selena

2.Miley

3.Demi

(és kijelenteném,hogy egyiket sem követem,bírom annyira.)

2013. márc. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!