Ki az a színész/színésznő, akit kiemelkedően sármosnak/gyönyörűnek találsz?
Figyelt kérdés
Lehet bármilyen más ismert ember is. Olyan emberekre vagyok kíváncsi, akik ugyan szexuálisan is vonzóak, de inkább azt az érzést keltik benned, hogy "De király, hogy ilyen szép dolog (itt egy személy) is van!".
Nekem egyértelműen ő:
2021. nov. 27. 16:25
12/19 anonim válasza:
Timothee Chalamet. Előtte soha nem rajongtam senkiért csak a külseje miatt. De ha ő szerepel valamiben azt muszáj megnéznem, még akkor is ha xar film.
14/19 anonim válasza:
osztom a 4-es véleményét, emellett a fiatal Keanu Reeves és fiatal Brigitte Bardot nagyon szépek voltak.
Marillon Cotillard,
Timothy Chalamet szerintem is.
15/19 anonim válasza:
Pasik közül: Chris Hemsworth, Joe Flanigan, Benedict Cumberbatch, fiatal Richard Dean Anderson
Nők közül: Gal Gadot, Indiana Evans, Leelee Sobieski
18/19 anonim válasza:
Miért pontoztok le? Pedig igen is gyönyörű Halász Judit 🥺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!