Manuel cigány?
Figyelt kérdés
Mostanában sokan mondják de én nem hiszem el.2021. nov. 22. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudni
64 szavazat
3/18 anonim válasza:
Eléggé annak tűnik, de nem tudom.
5/18 anonim válasza:
Nem hiszem szerintem valami székely vagy török roman gyökerű!
Azért jó lenne tudni hogy a 200 eves oszmán rabiga után az ország több mint fele bevándorló volt köztük german szláv roman a többi környező országbeli valamint jó pár torok is maradt itt akik kesobb vegyültek a magyarokkal!
6/18 anonim válasza:
Szerintem cseppet se néz ki cigánynak. Aki szerint cigánynak néz ki, az valószínűleg egy etnikailag svábabb (pl. Budapest) vagy szlávabb ,,magyar'' településről származhat, ahol mindenki észak-európai vonásokkal rendelkezik. Normális magyar településeken ő simán magyarnak számítana.
7/18 anonim válasza:
Én külseje alapján egyértelműen magyarnak mondanám, mégis melyik vonása néz ki cigányosan nektek?
8/18 anonim válasza:
Aki NEM a bézs színnel jelölt valamelyik településről származik, az ne döntse már el, hogy ki néz ki magyarnak, jó? Elsősorban a budapestiekre gondolok, akiknek a magyar külső kb. a némettel egyezik meg.
9/18 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy aki igennel válaszolt, milyen településről származik.
10/18 anonim válasza:
Borsodi vagyok, részben cigány felmenőkkel, hidd el meg tudom mondani ki az, ki nem. Tipikus roma akiben van egy kis magyar.
Amúgy meg magyar nem létezik, azok a honfoglalók voltak, de ők elkeveredtek a már itt élő szláv többségű lakossággal szinte azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!