Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kijelentem , hogy nem ítélem...

Kijelentem , hogy nem ítélem el a prostituáltakat sőt részvétem a helyzetük miatt , de vajon Vajna Tímea Vagy Várkonyi Andrea Volt a nagyobb sugárbabi?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

andi sokkal undorítóbb sztem.

mert játssza az okos csajt, közben meg tök hiteltelen, vajnatimi legalább vállaltan ostoba volt, sosem aksrt értelmesnek feltűnni.

várkonyi a lagzi óta nagyfőnök a tv2-nél, cannes-ban díjat nyert a reklámcégével és könyve jelent meg.

nekem senki ne mondja h. ebben nem játszik szerepet az, h. ezennel az ország leggazdagabb nője, és a világ kétezervalahányadik legvagyonosabb emberének a felesége.

ha lölö lakótelepen lakna, lakatos lenne, sosem néz rá.

egyértelműen a pénzéért és az azzal járó hatalomért ment hozzá.

sztem pár éven belül el fog válni, de addigra már annyi pénze lesz, h. lölö nélkül is megy neki, vagy meghal lölö és ő örököl.

2021. nov. 22. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
11: azért nem kell irigyelni, sok mindent le kell nyelnie ezért
2021. nov. 22. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
szó szerint le kell nyelnie ja...
2021. nov. 22. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Várkonyi sztem sokkal rosszabb. 3 diplomája ellenére kifejezetten butának tűnik az interjúk alapján. Engem már az is érdekelne, hogy az professzor apjának mekkora szerepe volt abban, hogy orvos lehetett, de mindegy.

Először összejön a kőbuta Bochkorral, aki hát emberileg is egy hulladék, majd a fő stróman ribizlije lesz, aztán fölényeskedve osztja az észt, mintha nem egy egyszerű r_bi lenne.

Azt meg mintha képtelen lenne felfogni, hogy neki jómódú orvoscsaládba születve, jóval könnyebb volt, mint vki, aki a putriba születik.

2021. nov. 23. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Várkonyi undorítóbb szerintem is, Vajna Timikére nem tudok haragudni, szerintem ő enyhén fogyatékos.

Én általában "nőpártibb" vagyok és próbálom megérteni kit mi motivál, de az a mocskos pofátlanság, amit ez a szőke k-rva képvisel...ami kikerült a könyvéből, hogy azok a férfiak, akiket csak anya nevel tutyi-mutyik lesznek...ez instant felkúrt, nyilván tudatos ez az egész, hogy legyen gumicsont, meg ugye "megteheti", kinézem belőle, hogy ennyire aljas rohadék szuka. Elnézést a trágárságért, csak férjem édesapja meghalt nagyon korán, anyósom egyedül nevelte fel a gyerekeit és csodálatos férfi lett mindhárom fiából. Nem egy olyan szerencsétlen véglény, mint a gázos.

2021. nov. 23. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Várkonyi az ellenszenvesebb. Vajna Timi mindig olyan "kedves, butus nő" látszatát keltette, nem igazán lehet rá haragudni (egyébként hallottam róla, hogy szokott jótékonykodni, csak nem veri nagydobra). Emellett Vajna azért a vagyona nagy részét saját erejéből szerezte Hollywoodban, a filmjei listája impresszív.

Várkonyi ugyanakkor többdiplomás doktornő, tőle eleve többet várnánk, ehhez képest a férje önerőből alig ért el valamit. Vajna világszinten volt híres, Mészáros az országon belül is csak strómanként lett az.

Az exe mindkét nőnek ellenszenves, de Timinél még érthető, hogy a bántalmazója után bejött neki egy olyan pasi, aki öregebb ugyan, de jól bánik vele. Bochkorból sokat kinézek, de azt nem hiszem, hogy bántotta volna Várkonyit.

2021. nov. 26. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!