Ő úgy döntött, hogy célközönséget vált, a 10-12 éves korosztályt célozza meg, ők nagyobb létszámban vannak jelen Youtube-on, továbbá a rég követői is meg-meg nyitják majd a videókat hogy aztán jól mérgelődhessenek, hogy hova lett a régi Dancsó.
Őszintén szólva én nagy ritán meg-meg nyitok 1-1 videót tőle ha nagyon unatkozok, de ilyenkor már azt érzem, hogy nem nekem szólnak, kiöregedtem ezekből a videókból.
Nem csinált új csatornát erre, mert akkor nulláról kellett volna kezdenie, fokozatosan építette le a régi célközönségét és nyitott az új felé, de ez a Youtube nézőknek volt zavaró, hiszen ők annyit láttak, hogy Dancsó elbutult, miközben az ő célja csak annyi volt, hogy a mindent fikázó 30 év körüliek helyett egy fiatalabb célközönséget választ, akik nagyobb létszámban vannak jelen és akik igazából bármit megnéznek.
Ami azt illeti, hogy károsak a videói, az összes sorozat igazából káros, hiszen a legtöbbjük semmilyen értéke sincs, semmit nem tanít, csak arra jó, hogy a gyerek lekösse a figyelmét amikor épp unatkozik és ez így van jól.
Nem minden gyerek akar non-stop okulni, a tudástárát bővíteni, elég nekik az iskola erre, otthon szeretnének kikapcsolni. Amikor én kiskamasz voltam, én is utáltam amikor belenyomtak egy könyvet a kezembe vagy ismeretterjesztőket nézettek velem, szívesebben néztem a tv-t vagy csináltam haszontalan dolgokat, aztán ahogy idősödtem, elkezdett érdekelni az olvasás, az írás, a zene, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!