Hogy lehet, hogy büntetőfék berkiéket mindenki utálja de összedobtok nekik 300 milliót, csak hogy nézhessétek a szülést?
Ez a pali alapból ellenszenves.
De hogy valaki a saját felesége vajúdásáért pénzt kér....ekkora egy pénzéhes barmot.És az asszonyka is rábólint,hogy persze,miért ne.
De az se normális,aki ezért pénzt ad.
Te hány fát ültettél, kórházat újítottál fel, adakoztál árvaháznak, etettél gyerekeket? Várj, kitalálom. Egyet sem? Akkor meg tartsd meg az önérzetes proli hőbörgésed magadnak, mert a világot nem teszi jobbá.
De ha megnyugtat, én nem néztem, és nem adtam rá pénzt.
Néha szoktam adakozni ha tudom, hogy a pénz valóban odakerül ahova szánom. De itt a magyar néplélekről van szó. Mindenhol szidják a berkit, de mégis összedobtak neki 300 milliót amiből élete végéig büntetőfékezhet még.
A közösségnek van ereje, de a magyaroktól mégis erre futja?
Az a 300 milla pont úgy igaz mint a kormány nemzeti konzultációs adatai.
Egyébként a legótvarabb marhaság ez a "a magyar" duma.
Azért valamit csak elárul a magyarokról, hogy győzike, berki, gáspár laci meg ilyenek a celebjeink. Ezek a húzónevek. Ezek akiket megnéz az átlag magyar
Értem én, hogy a turbómagyarok önérzetét bántja ha valaki kimondja az igazságot, de elnézve a celebjeinket talán az igénytelenségre van igény?
Sajnis sok a proli es ennyi. Fogadni mernek, hogy nincs az 300 milla, de meg ha 1et is kaszaltak nekem erthetetlen.
Mondhatjuk, hogy lelemenyesseg, bar en rosszul vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!