Berkiék szülésének közvetítése nem is élő volt, közben úgy adták el. Van még ennél is lejjebb?
En mindent olvastam mar,1300tol egeszet 70ezer emberig,akik fizettek,bar a 70ezret teljesen kizartnak tartom,en az ingyenes reszbe nezegettem itt,ott bele,es max 12 ezren voltak legtobbet legalabbis amit pont elkaptam reszt. Azert a 1300 is tobb,mint 1,5milla a 70ezer meg mar szurrealisan sok lenne. 😅 Kivancsi leszek hogy mivel magyarazzak majd ki magukat,hogy megsem eloben ment. Teljesen lehetetlen lesz,hiszen annyi,de annyi arulkodo jel volt,hogy hajnalban mentek be.
Azert Pamelat sem kell felteni. Hiaba fogja Brekire,o is alairta gondolom a beleegyezo nyilatkozatokat a tv-vel stb,senki nem kenyszeritette. Ha annyira nem akarta volna,barmikor kilepett volna es pl az anyukajahoz koltozik,hisz sajat bevetele nem igen volt (azota se nagyon ahogy tudom,de nem kovetem kifejezetten).
Honnan lehet letölteni? Csak feltette valaki.
Jó csaj az a Mazsi megnézném a pináját XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!