Kirúgták harsányi levit a petőfi rádióból. örülünk, vazze?
annyira nem bírtam, minősíthetetlenül szar volt, most kirúgták, meg még egy csomó embert onnan.
a pösze csajt, péczeli dórit, a bikfalvit, a boros csabit, a kikit...
egyikért sem nagyon kár...
Nem, nem örülünk. Az egyetlen értelmes műsor volt az övé.
Mostantól nullára redukálódik a Petőfi-rádió hallgatásom ideje.
1.
nem, már 2 éve nem hallgatok, mert úgy megutáltatta velem, retróra szoktam át, bochkorék is nagy hulladékok, de ott jobb a zene, és a többi műsorvezető kb. rendben van, bár nyerges izabellát nagyon nem bírom az állandó cukiskodásával, vágó piros régebbi stílusát utánozza (állandó röhögcsélés, benyalás a hallgatóknak, "ma is jó volt önökkel, puszi")...
2.
valszeg a béka segge alatt vagy, ha számodra harsányi jelentette a minőséget...
"valszeg a béka segge alatt vagy, ha számodra harsányi jelentette a minőséget..."
Ja, én ott vagyok.
Te a stílusoddal meg nyilván a gólya vagy.
Egyébként nem azt írtam hogy ő "a" minőség, hanem azt hogy ott(!) még ő volt az egyetlen hallgatható.
Egyébként mi bajod vele? Jók a poénjai, laza, szellemes. Nem egy mély-filozófiai műsort vezetett, hanem egy könnyed reggeli rádióadást, ami klasszisokkal értelmesebb volt mint pld. bochkorék alpári poénkodásai és harsány ostobaságai.
Neked ki "a" minőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!