Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok, hogy Beri Mazsi...

Mit szóltok, hogy Beri Mazsi ilyen hősiesen visel a vajúdást?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 21:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért tegyük hozzá, hogy a császár is szülés. Ettől függetlenül valóban felesleges volt bohócot csinálnia magából és teleharsognia a médiát, hogy ikrei lesznek tuti, aztán hogy kádban szül, meg érzi, hogy hamarabb jön a gyerek. Meg élő lesz a közvetítés. Tulajdonképpen semmi sem jött be neki, de így hogy ország világot jó előre tájékoztatott még röhejes is. Mondjuk nem is csodálom, ha nem akart működni a tágulás, ha vette nyolc kamera és közben a férje sürgette, mert ha túl sokáig vajúdik, elmennek a nézők. Valószínűleg ez sem fogja felébreszteni a tündér meséből, de éveken belül durván ki fog égni. A kapcsolatuknak sem hiszem, hogy mit tett ez a színjáték, én legalábbis gyűlölném a férjem, ha ezt tette volna velem.
2021. nov. 5. 09:02
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

Persze, Mazsi mindent tisztelet megérdemel ilyen tekintetben hiszen akárhogy is de megszült egy gyereket.

Ha lesz is ennek böjtje, biztos a négy fal között marad mert ők aztán nem fogják azt mondani, hogy lehet ez nem volt jó ötlet. Mondjuk azt se értem,hogy ez a videó kinek segített. Láttam pár szülős videót azoknak értelme is volt. Mazsi pár órás fájásain, 2-3 vizsgálaton kívül még csak beszélni se beszéltek semmi értelmeset.

2021. nov. 5. 09:09
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Mindig bebizonyosodik az a mondás, hogy "igen is van lejjebbb" . Erre szavak nincsenek. Emberi ostobaság, kistílűség, hitványság, pénzéhség testesülése eme két emberben. Szegény kisbaba 20 év múlva mit fog átélni? A barátai, osztálytársai előtt ott fog nyíltan egy intim, csak a szülőkre tartozó videó tárulni. Én szerintem ebbe bele betegedtem volna. Szégyen és én szégyenlem magam hogy ebben a világban élek!
2021. nov. 5. 09:51
 24/37 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, mi az hogy az utolsó 1 óra fizetős? Honnan a bánatbol tudná bárki elore
2021. nov. 5. 09:52
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocs elkuldte. Szóval honnan tudja bárki előre mikortól 1 óra a végéig 😂😂😂😂 Egy mód, hogy nen élő 😂😂😂
2021. nov. 5. 09:53
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
De jó hogy normális férjem van aki mindig is az én érdekeimet nézte!Én még azt is letagadnam hogy ismerem berki Krisztiánt!
2021. nov. 5. 10:07
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs számomra az előre programozott császárral,de akkor nem kell hülyíteni az embereket.
2021. nov. 5. 12:20
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem a programozott csaszarral van bajom, hanem a hulyitesukkel es a mindenből hasznot huzasaikbol. Mint a keselyűk...!!!!
2021. nov. 5. 14:25
 29/37 anonim válasza:
100%
Ennél a Berkinél nincs lejjebb... ott kérdezgette azt a szerencsétlen nőt, hogy biztos ki akarja-e nyomni? Hányinger, komolyan, vajon miért is kérdezte? Én inkább elmennék az orosz tajgára a gyerekkel együtt, csak hogy ne lássam ezt a hitvány férget többet. Inkább semmilyen férjem ne legyen, mint egy ilyen...Grr. Minden eladó. Csakhogy mindig szebb meg jobb, fiatalabb husi, majd ha Mazsika túl sokat foglalkozik a gyerekkel, kirakja azt is. A harmadik gyerekének meg már a fogantatását is meg lehet majd nézni egy harmadik nőtől, pár éven belül...
2021. nov. 6. 14:43
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lesz ennek a vége,hogy most a gyerek lett a legfontosabb , krisztián már csak második mazsinál, ezt az egója nem fogja elbírni és pár hónap alatt megtalálja élete legújabb párját aki nonstop őt isteníti ,mazsi meg majd megy ahova tud gyerekkel együtt.
2021. nov. 6. 17:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!