Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Dubajban tényleg meg lehet...

Dubajban tényleg meg lehet élni influencerként?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 10:23
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

@10:22

Szerintem ő az névtelenül. Szokás szerint jött magát védeni.

2021. nov. 5. 10:22
 12/57 anonim ***** válasza:
11/ nem kizart.
2021. nov. 5. 10:23
 13/57 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem sem kizárt. Gyorsan megjelent.:))))
2021. nov. 6. 08:29
 14/57 anonim ***** válasza:
88%

Én a kezdetek óta követem, amikor szépség blogger volt és más országban élt az akkori párjával. Sokszor előnyt kovácsolt a testével, külsejével és volt, hogy érdekből feküdt le valakivel. Ezeket ő maga is beismerte régen.

Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy nem lehet megélni és ma is ezt csinálja. De a full kamut sem kell elhinni.

Mindenki maga tudja, hogy neki mi az, ami még belefér.

2021. nov. 8. 07:42
 15/57 A kérdező kommentje:
#14 Pontosan. Ha neki ez belefér, akkor tegye, csak ne kamuzzon a követőinek.
2021. nov. 10. 08:30
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan. Ha neki ez belefér, akkor tegye, csak ne kamuzzon a követőinek."

Pedig az egész influenszervilág erről szól. Hogy azzal adod el magad, hogy egy hamis képet mutatsz magadról a közönségnek.

2021. nov. 10. 08:32
 17/57 anonim válasza:
84%

1. Dubaiban a nők nem nyithatnak és vezethetnek bankszámlát. Tehát pénzt csak kp-ban kaphatja...

2. Az arab férfiak nőkkel nem tárgyalnak az üzleti életben. (ettől függetlenül asszisztens lehet)

3. ha valakinek 8 általánosa van nehezen tud elhelyezkedni

4 . nem biztos de talán X összeget nem vihet ki az országból a nők

ezért vesznek aranyat, drága táskákat stb.... mert azt kiviheti

2021. nov. 11. 15:11
 18/57 A kérdező kommentje:

#17 köszi.

Ezt az X összeget nem vihet ki az országból dolgot még nem hallottam, de ha így van, akkor érthető a táskakiállítása is. XD

2021. nov. 12. 00:38
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

#17 nekem pont ezért gyanús, hogy mekkora ingatlanos karriert futott be állítása szerint.

Nehéz elképzelni, hogy fehér, szőke hajú, éppen bemigrált nőként, tört angollal nagy ügyfélköre lett és meggazdagodott.

2021. nov. 12. 07:39
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Hazudik. Nézzétek meg a LinkedIn-en, alig van releváns munkatapasztalata. Ellavírozott különböző férfiak farvizén, és talán jutott némi előnyhöz általuk. Különben meg mindig az aktuális szponzorának a javaival flexel. Én abban is kételkedem, hogy minden designer cucca eredeti. Különösen az ékszerek.

Az meg külön bájos, ahogy előadja, hogy talált valakit, aki hétvégente elviszi hotelezni amiért jutalmat kap, és ez a hatalmas karrier, mire lehet irigykedni. Szörnyen nevetséges ez a nő.

2021. nov. 12. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!