Rimóczi Zsófi szakított a párjával?
Tuti szétmentek.
A tegnapi postja alá kommentelték többen, azonnal törölte. Mondjuk nekem eleve gyanús volt már jó ideje, de aztán a nyári utazós fotón ott volt a férj,mondom akkor biztos rosszul gondoltam.
Őszintén szólva nem irigylem. Éveken keresztül arról szólt az instája, hogy mennyire egymásnak lettek teremtve Lacival, mennyit fejlődtek az évek során, elfogadják és imádják egymást stb stb. Aztán jött Luna, vidékre költözés, spiri slow life, ősanyaság... "Megtalálta az egyensúlyt az anyaság és feleség szerepp között"😅
Lacival közös esküvői film vállalkozásuk van, nem tudom, azzal vajon mi történik majd. Keserédes lehet úgy esküvőket videózni a gyermeked apjával, hogy zátonyre futott a saját házasságod...
Majd most el kezd reklamozni minden szart az oldalán,mert kell a pénz.
Már az gyanús volt,hogy bölcsibe ment a gyerek,ő meg ide ment ,oda ment,amoda ment.
Megunta a vidéki létet? Belefáradt a főzés/anyaság/haztartasba?
Megunta Lacit? Jobban át kellett volna ezt gondolni...
Na a nagy ősembereknél se fenékig tejfel az élet
Döbbenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!