Hogyan lehetne véglegesen letiltani Herbyt a youtuberol?
Figyelt kérdés
Regen lattam par videojat és akkor még nevettem is rajtuk.
De így pár év múlva hihetetlen,hogy fent van youtubon egy ingyenélő alkoholista munkanélküli(az hogy videózza az életét szerintem nem munka.) és az lenne a legjobb ha végervényesen törölnék a platformról és nem engednék vissza.
Szerintetek mi kéne ehhez?
2021. okt. 17. 21:03
1/9 anonim válasza:
Mégis mit ártott neked szerencsétlen? Az, hogy miből él, az a magánügye, az hogy egyesek eltartják, mert szeretik nézni, az sem rád tartozik, tőled egy forintot nem vett el azzal, hogy fent van YT-on. Ahhoz, hogy töröljék valami jogszabályt kéne megsértenie a YT-on, de ilyet nem nagyon tett, vagy valami botrányba kéne keverednie, már vagy 1000-en próbáltak alá tenni, meg megvádolták mindenfélével, de semmit nem tudtak rábizonyítani, szóval békén lehetne hagyni, a legtöbb videós ugyanilyen "ingyenélő" csak azokhoz más közönség tapsol, ha ennyire zavar ne keress rá ennyi.
2021. okt. 17. 21:21
2/9 anonim válasza:
Sehogy. Ha nem szegi meg a youtube szerződési feltételeit, akkor úgy naplopóskodik a youtubeon ahogy akar.
2021. okt. 17. 21:29
3/9 anonim válasza:
Nem kell nézni, így nem lesz bevétele a videózásból. Önmagában az, hogy neked nem tetszik valami, még nem következik belőle, hogy akkor el lehet tüntetni, betiltani, megszüntetni, törölni, semmissé tenni bármit is.
2021. okt. 17. 21:32
4/9 anonim válasza:
Savanyú a narancs vagy mi, esetleg az bánt, hogy videózásból keres annyit amiből kényelmesen elvan?
Amúgy tök jó hogy a nevét említetted, rákerestem hogy ki is ez, hát frankón itt lakik a városban. :D :D
Direkt nem írom le melyik város, de kisváros, 8000 körül lakunk . Legalább ennyit megtudtam, mondjuk fura amire random rányomtam videó egy sárga Mustangról magyaráz, hogy vett még 18-as, na azt még egyszer sem láttam a városban közlekedni O.o
2021. okt. 17. 22:20
5/9 anonim válasza:
"Mustangról magyaráz, hogy vett még 18-as, na azt még egyszer sem láttam a városban közlekedni"
Nem követem annyira a csávót, de olvastam valamit, hogy elvileg egy haverjáé az a kocsit, csak próbált frenkizni vele, de amúgy egy csóró alkesz, az anyja barátja tartja el.
2021. okt. 18. 10:28
6/9 anonim válasza:
De gáz vagy.
2021. okt. 18. 15:17
7/9 anonim válasza:
Amíg nem csinál valami netes bűncselekményt ami miatt letiltja a youtube addig sehogy. Én is régebben nézegettem pár videóját főleg amiben főzött vagy az anyukája konyhai gépeket mutatott be. De manapság nem követem számomra napi vlogjai unalmasak de kinek mi. Az autók amiket bemutatott az mind a barátaié neki nincs jogsija sem elvileg.
2021. okt. 20. 11:37
8/9 anonim válasza:
Én azt sem tudtam hogy videózik még :D
2021. okt. 22. 09:32
9/9 anonim válasza:
ne nezd es kesz. ha valakire nem vag kivancsi, szimplan nem kell ranezni. ha nezed, azzal "tamogatod" mert a nezettsegert kap penzt. nekem is vannak akiket ki nem allhatok, es nem nezem oket. ennyire egyszeru.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!