Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van az, hogy bizonyos...

Miért van az, hogy bizonyos celebekről, youtuberekről ki lehet írni kérdést, másoknál meg azonnal jön a törlés?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Mert ide csak a valódi sztárokról, szexszimbólumokról lehet kiírni kérdést.

Egy maffiózó dubajos barátnője nem sztár. Sztár pl. Varga Irén vagy Brie Larson vagy Berki Mazsi.

2021. okt. 3. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
A törölt kérdések legnagyobb részében a minősíthetetlen kommentek miatt törlődik a kérdés, vagy pedig olyan emberről szól akiről már annyi ilyen kérdést kellett törölni, hogy nem is adnak teret a további mocskolódásokra.
2021. okt. 3. 11:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Én egy bizonyos nevét le sem merem írni tetovált youtuber-insa, vállalkozó anyukáról szerettem volna kérdést feltenni, teljesen normálisan, nem mocskolódóan. És rögtön törlésre került. Ahogy az összes vele kapcsolatos kérdés is. Másokról meg 10en oldalakon keresztül megy a mocskolódás. Vele kapcsolatban meg kérdést sem lehet kiírni. És nem feltétlenül a,, sztárok" kategóriába gondoltam, mert nem azok, viszont megfelelő topic sincs
2021. okt. 3. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A szabályzat szerint nem is kérdezhetsz róluk, így nincs kategóriája sem. Kikről mennek a tíz oldalakon át mocskolódások? Mert én az utóbbi időben azt láttam, hogy lassan eltűnögetnek azok is. Avram-ról is százas nagyságrendű kommentek voltak, aztán törölték a kérdéseket. Csak jelenteni kell őket, nyilván ha nem jelenti senki mert elvannak a gyűlölködők egymással és még hergelik is egymást, ők saját magukat jelenteni sem fogják.
2021. okt. 3. 11:36
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. igazából csak azt nem értem, hogy miért nem lehet kérdezni róluk? ha egy celebről lehet? miben más, hogy valaki valami trash műsor műsorvezetője, vagy youtubeon bohóckodik teljesen nyilvánosan?
2021. okt. 3. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Mi lett volna a kérdésed vele kapcsolatban? 👀
2021. okt. 3. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam, hogy másnak mi a vélménye a legújabb insta poszt alatt (h&m 20% akció)kialakult, azóta VALAMIÉRT.... törölt szóváltásról közte és egy követője között, aki sérelmezte, hogy miért nem nézte meg az általa reklámozott ruha kódját. :D tudom... fontos problémák
2021. okt. 3. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

Lehet, hogy akár maga az illető, akár jogi képviselői, vagy csak a követői közül valaki jelentgeti az ilyen kérdéseket, vagy csak az adminok már tapasztalták, hogy előbb-utóbb ez van, vagy akár alaptalanul tartanak tőle és ezért csinálják - de lehet akár véletlen is, mellé kattintott egy admin.

Válaszd ki a neked szimpatikus lehetőséget.

2021. okt. 6. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
34%

Redditen a talk_hunfluencers subredditen találsz az LT thread-ben egy ezzel kapcsolatos hozzászólást. Nem túl aktív a közösség, de ott lehet az influkkal kapcsolatban kérdéseket feltenni.

Amúgy szerintem nagyon gáz volt az említett poszt alatti kommunikációja.. Ez az egész "Fordítva ülsz a lovon, ha azt hiszed, hogy sietni fogok a válasszal" stílus egyszerűen undorító

2021. okt. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!