2/10 anonim válasza:
Régebben nem volt vele bajom, azon túl, hogy gigaszája, meg melle van. Azonban mostanában annyira vékony lett, egyáltalán nem nőies.
3/10 anonim válasza:
Az lehetne ma is, ha visszacsináltatná a mű melleit igazira, meg kevesebb sminkkel az arcán!
5/10 anonim válasza:
Hát,ha valakinek az jön be hogyha egy nő 45kilósra fogyasztja magát,annyira hogy kiáll minden csontja,mint egy összeaszott múmiának a sivatagban...
6/10 anonim válasza:
Én mikor Annácskáról kérdezek, azonnal törlik!
Mié ugyan?
7/10 anonim válasza:
Én nő vagyok, szerintem a régi Annácska nagyon mutatós volt. Volt rajta mit fogni, megvolt az a cserfes bája. Most pedig elég vékony és szerintem sok a plasztika is az arcán.
8/10 anonim válasza:
Régen - még barna hajjal természetesen - szerintem elég jól nézett. Utána már nagyon mű lett.
Az utóbbi években meg szörnyű, hogy egyre több sminket használ, ahogy öregszik, és még csúnyán le is fogyott.
9/10 anonim válasza:
Az, attraktív... ha valakit nem zavar hogy egy kamion megfordulna benne...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!