Melyik színésznőnek elbájolóbb a mosolya? Gal Gadot vagy Emilia Clarke?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategória-e, de arra lennék kíváncsi, főleg azoktól akik mindkettejüket ismerik, hogy melyikük mosolya az amitől inkább elolvadtok? Szerintem mindketten csodásak és letaglózó tőlük egy-egy mosoly, de nem tudom eldöntetni melyiküké hatásosabb.2021. szept. 21. 15:36
1/9 anonim válasza:
Emilia mindenben szebb, Gal Gadot egy csontváz.
2/9 anonim válasza:
Mi csak azt tudjuk melyikük a szexibb, ja és persze, hogy melyikük hány centi magas és hány kg. Miket is kell még tudni?
4/9 anonim válasza:
Gal Gadot férfi méretű, úgyhogy ő semmiképp se elbűvölő, se nőies...
5/9 anonim válasza:
Nekem Emilia mosolya az,ami ilyen úristen de szép és mosolyognom kell érzést kell,de anya is amikor meglátta egy filmben egyből mondta milyen gyönyörű mosolya van,annyira olyan kedves vagy örömteli
7/9 anonim válasza:
Emilia számomra egy iszonyatosan vonzó nő, éjjel-nappal képes lennék vele szeretkezni
8/9 anonim válasza:
Héjj elrontottad, az eddigi 10 kérdésnél még szexelni akartál, maradj a bejáratott szónál :D
9/9 anonim válasza:
Köszi a privit, legalább megvan hogy ez is a te profilod. :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!