Csak az én agyam forr fel ezektől a "youtuberektől"???
Muszáj kiírnom magamból és egyben megkérdezni, hogy mások is vannak-e még ezzel így, mert egyszerűen szétrág az ideg az ilyen "youtuberektől".
Ha ezeket meglátom, két napig nem tudok aludni, mert még éjszaka is felriadok és spontán dühroham kap el.Nem vicc...
-Unfield
-Isti
-Paulstreet (Bár nála csak az idegesít, mikor felveszi azt az istenverte kendőt.Ha azt a videó elején meglátom rajta, már meg sem bírom nézni a videót mert szívem szerint kettétörném a monitort)
Ezeknek az embernek példát kellene mutatniuk a mai fiataloknak, mert őket követik.Nem tudom hogy csak én vagyok-e így ezzel, de szerintem ezek is tehetnek arról hogy a mai fiatalok olyanok, amilyenek...
Ezt az Unfield gyereket még néztem pár éve, de olyan komolytalan ez a gyerek mint egy 15 éves.Ráadásul tudtom szerint más videósok által juttott hírnévhez, rajtuk kapaszkodott fel.Nem tudom, csak én látom hogy néha el van szállva magától?
Az Istit is néztem régebben, de ez is olyan komolytalan és az a nevetés...Leírhatatlan az az érzés mikor néha eszembejut...Egyfajta dühkitörés, ami bármikor rámtör.A legrosszabb ha épp a reggeli elkészítése közben kap el...
Mindent szét tudnék szaggatni!
Paulstreet...
Hát ő meg aztán...A videói érdekesek és szeretem nézni őket.
De ez is lassan olyan beképzelt lesz, mint néhány másik "youtuber".
De nála ami kiveri a biztosítékot, az a kendő...Mikor azt felveszi, már meg sem tudom nézni a videót mert féltem a monitort.
Vérszemet kapok attól a kendőtől. :'D
Ezek nem fogják fel, hogy a mai fiatalok róluk vesznek példát, és emiatt odafigyelhetnének milyen példát mutatnak?
Ezek miatt van az a sok beképzelt, öntelt, komolytalan "gyerek".
Na meg hogy sok mai fiút összekeverünk a lányokkal...
Bár ez meg azóta van hogy az Sp meg a Fluortomi felbukkant.
Ti mit gondoltok?
Ui:Unfield és Isti le vannak tiltva, de valahogy néha mégis felbukkanak.Ha más nem, akkor más videósok videóiban.
Tudom hogy most majd kapom az áldást, de remélem lesznek olyanok is akik ezzel egyetértenek.
Remélem az orvosod beutal egy hosszú gyógykezelésre mert olyan embereket emeltél ki akik nem műemberek.
Nagyon gond lehet nálad.
12
Pont ugyanígy voltam vele.
Elképesztő
Nem tudom kik ezek.
Az, hogy a gyerekek rajtuk nőnek fel, a szülő hibája.
Én olvastam tizenévesen pl.
Nem mondom, hogy nem nézek youtubereket, de elég nagy az internet ahhoz, hogy ki tudjam válogatni kiket nézzek.
Ha más videosoknal is felbukkan, akikről beszélsz, ignoráld őket is. Nyilván ha barátkoznak azokkal, akiket írsz, kb hasonló értékrendjük van.
Esetleg próbálj külföldi YouTubereket követni. Sok értékes, oktató, fejlesztő videó is van, szűrd ki ami érdekel.
Addig örülj, amíg nem látod meg Kaffka Mercédeszt, meg Jutkát. Kaffka Mercédeszről egy gyorstalpaló:
Egy férfi, aki átműttette magát nővé.
Tönkretett szellemileg egy nőt, aki már a kutyájának van tartva.
Live-jaiban szétveri a lakást, veri a párját, valamint sajnos a rendőrök, meg a mentők is gyakori vendégek nála.
UNFIELD-ről, meg Istiről nem tudom ezeket elmondani, amiket az előbb mondtam el Kaffka Mercédeszről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!