16 év után vége lesz hamarosan, pedig nem gondoltam volna hogy egy hamar befejezik ha már ilyen sokáig ment és sokszor volt szereplőcsere. Mi az ok rá? A facebook oldalon is csak spekulálnak de még okot szerintem nem tudunk. Az új rezidensek még csak helyet se kaptak a főcímben, mondjuk így érthető volt hogy nem frissítették de akkor is. Szerintetek mi lehet az hogy így hirtelen befejeződik?
Gondolom ugyan az mint a Barátok Köztnél, hogy senki nem nézi már kb, egyszerűen nem éri meg csinálni. Így meg hogy megszűnt a Barátok Közt már főleg nem érdemes, mivel a Jóban Rosszban lényegében a Barátok Közt rivális sorozatának indult. Meg szerintem a sztori itt még annyira sem volt izgalmas, nem tudott megújulni mint a Barátok Közt, nemrég néztem pár részt mert érdekel hogy mit tudnak még csinálni benne de számomra halál unalmas és ingerszegény volt.
2021. szept. 6. 20:01
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig a legnézettebb sorozat.
2021. szept. 6. 20:03
3/7 anonim válasza:
Mert a BK is megszűnt. Ez egy ellensorozat volt, ha nincs ellenség ez sem kell. Főleg úgy, hogy az ilyen sorozatok relatíve drágák.
Azt nem tudom, hogy a legnézettebb-e, szerintem akármelyik török sorit, meg a Pampákat többen nézik, de ez nem szamát. Ha leveszik a műsorról, akkor meg egy másik sorozat lesz a legnézettebb, amit ráadásul olcsóbban is vettek. Problem solved.
2021. szept. 6. 20:11
4/7 A kérdező kommentje:
így érthető :/
2021. szept. 6. 20:13
5/7 anonim válasza:
Mennyi jó koreai sorozatot lehetett volna megvenni és leszinkronizálni az árából...
2021. szept. 7. 07:50
6/7 anonim válasza:
"Pedig a legnézettebb sorozat."
Nyilván ezért száműzték a főcsatornáról évekkel ezelőtt, s ott sem főműsorban megy, hanem a matinésávban kora délután.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.