Schobert Norbi csak azért "haldoklik" három havonta kb hogy írjanak róla az újságok?
Elvileg sztrókot kapott. A beszólogatásait megunta gondolom meg kell olyan hír ami több napig is bent marad a médiában. De ha igaz is a hír akkor is több százezret zsebelnek be amíg a korházban fekszik. De egyetértek, hogy nem jó reklám a termékeinek pont most olvastam mit mondott az orvos.
"az általa is hirdetett ketogén étrend, pláne olyan erősen feldolgozott élelmiszerekkel, mint amilyenek az ő termékei, nem egészséges. Aki ezt követi, a sztrókot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket kockáztatja még akkor is, ha a ketogén étrend segített neki lefogyni… "
Igazából olyan furcsa nekem ez a Schobert Norbi jelenség. Nekem ő csak egy fazon, aki a 90-es évek végén(?) TV torna műsort vezetett. Hogy hogy lett olyan "nagy" ember, hogy 20 évvel később is téma a véleménye, meg hogy mi van az életével, azt egyáltalán nem értem.
Meg amúgy miféle haszna van annak, hogy benyomatja magát a médiába ellentmondásos véleményekkel? Az update cuccai nem mennek szerintem tőle jobban. Simán csak nárcisztikus?
6
Az! Egy nárcisztikus törpenudli. Ajánlom olvasgatni a közösségi oldalon az utàló csoportot. Igen sok embernek felnyílt már a szeme.
9
Répa kínait kapott,azt is élőben természetesen. Szerintem ő is azt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!