Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kire hasonlít ez a színész?

Kire hasonlít ez a színész?

Figyelt kérdés

Matt Passmore a neve

És arcra nagyon hasonlít egy másik színészre, de nem jövök rá, hogy kire gondolok.

Főleg ezen a képen:

[link]

Fűrész 8-ban szerepel, és eltereli a figyelmem, hogy láttam már valahol, valamelyik sorozatban vagy filmben, nem őt, hanem egy híresebb színészt aki szinte pont ugyanúgy néz ki.

[link]

[link]

[link]

Csak sehogy nem jövök rá egyelőre, hogy kivel tévesztem és miért olyan ismerős. Ha valaki tudja, akkor adjon ötletet.

De nem a Mentalistára gondolok... Van egy híresebb film, vagy sorozat, ahol az egyik szereplő nagyon hasonlít rá.

2021. aug. 27. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lothar Mätthaus
2021. aug. 27. 04:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy "saját magával kevered"? :)

Játszott a McLeod lányai-ban és a The Glades-ben is.

2021. aug. 27. 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első képre rápillantva nekem hirtelen Luke Hemsworth ugrott be. A többi képen viszont már nemigazán hasonlít.

[link]

Bár ő inkább arról híres, hogy Chris és Liam Hemsworth testvére. Talán a Westworld és az ausztrál Szomszédok sorozat az amiben szerepelt és viszonylag ismertebb sorozatok. Illetve két Marvel Thor filmben volt egy-egy kisebb szerepe.

2021. aug. 27. 09:45
 4/4 A kérdező kommentje:
3-nál a pont, Luke Hemsworth az és a Westworldből volt olyan ismerős... Köszönöm.
2021. aug. 27. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!