Kire hasonlít ez a színész?
Matt Passmore a neve
És arcra nagyon hasonlít egy másik színészre, de nem jövök rá, hogy kire gondolok.
Főleg ezen a képen:
Fűrész 8-ban szerepel, és eltereli a figyelmem, hogy láttam már valahol, valamelyik sorozatban vagy filmben, nem őt, hanem egy híresebb színészt aki szinte pont ugyanúgy néz ki.
Csak sehogy nem jövök rá egyelőre, hogy kivel tévesztem és miért olyan ismerős. Ha valaki tudja, akkor adjon ötletet.
De nem a Mentalistára gondolok... Van egy híresebb film, vagy sorozat, ahol az egyik szereplő nagyon hasonlít rá.
Nem lehet, hogy "saját magával kevered"? :)
Játszott a McLeod lányai-ban és a The Glades-ben is.
Az első képre rápillantva nekem hirtelen Luke Hemsworth ugrott be. A többi képen viszont már nemigazán hasonlít.
Bár ő inkább arról híres, hogy Chris és Liam Hemsworth testvére. Talán a Westworld és az ausztrál Szomszédok sorozat az amiben szerepelt és viszonylag ismertebb sorozatok. Illetve két Marvel Thor filmben volt egy-egy kisebb szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!