Palvin Barbi miért akarna idejönni a Dylannel? Ti világhírű sztárként visszaköltöznétek ide?
Most láttam Tényekben,holnap adják,hát ha most nem direkt félreérthetően fogalmazott a nő,akkor Barbi megbolondult,hogy ide akar jönni. Világhírű modellként nem pont örülnie kéne,hogy elfogadják Amerikában is meg mindenhol,nem csak egy ilyen kis országban? De jó,ne ez legyen előttünk,hanem a lehetőségek,az utazás,a munka,egy ilyen szakmában szerintem kényelmesebb lehet ott,nem egy modell pl Los Angelesben lakik pedig Angliából jött vagy bárhonnan,szeretett ott élni,de inkább ott van LA-ben vagy New Yorkban. Meg ő is gondolom anyanyelv szinten beszéli az angolt,ez sem nehézség már neki,és még így sem találná meg a helyét ott?
Nem bántom,még mielőtt valaki félreértené,csak nem érteném ezt a döntés ilyen fiatalon,még ha ő már eleve hamar bele is került a szakmába. De ha valaki tudna indokot adni,hogy miért tenne ilyet,akkor annak is örülnék.
Választási lehetőségeknél ott van, hogy "maradnék ott ahol több a lehetőség". Modellként közel a 30-hoz már nincs sok lehetősége és nem futott be akkora karriert, hogy 30-35-40+osan is keresett legyen ebben a szakmában. Már rég nem lenne sehol ha nem Dylan barátnője lenne, nem véletlenül DS barátnőjeként vagy ráhivatkozva (DS barátnője, Palvin Barbi) van említve.
Igazi modellek, azaz szupermodellek, mint Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford stb. Palvin Barbi egy a sok közül. :) Mihalik Enci is hazaköltözött, ingázik évek óta. Ő is már túl van a 30-on.
„Már rég nem lenne sehol ha nem Dylan barátnője lenne, nem véletlenül DS barátnőjeként vagy ráhivatkozva (DS barátnője, Palvin Barbi) van említve.”
lol
70%
“Választási lehetőségeknél ott van, hogy "maradnék ott ahol több a lehetőség". Modellként közel a 30-hoz már nincs sok lehetősége és nem futott be akkora karriert, hogy 30-35-40+osan is keresett legyen ebben a szakmában.“
Ezt remélem nem komolyan írtad. Nem vagyok PB rajongó, de azt azért látom, hogy nagyon sikeres és keresett modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!