Dancsó Péter vicces?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 13:33
1/14 anonim válasza:
számomra nem igazán, de szubjektív hogy kinek mi vicces és mi nem.
2/14 anonim válasza:
Inkább nevezném kínosnak meg erőltetettnek amit művel. De amúgy sem szimpi mert egy gyökér náci.
3/14 anonim válasza:
Régen is erőltetett volt, akkor a "vicces de inkább már kínos gyerek az osztályból" benyomást keltette, de valahogy mégis szórakoztató volt a filmkritikáival. Amióta a legaljább műsorokkal, meg karakterekkel foglalkozik, semmi vicceset nem látok benne, önmaga karikatúrája, nagyon primitíven adja elő. Van egy korosztály akit leköt, én akkor lehettem annyi mikor még a régi stílusában nyomta, valahogy kinőttem belőle.
4/14 anonim válasza:
3
Nem korosztályt köt le hanem inkább egy primkó igénytelen szociális réteget.
8/14 anonim válasza:
Régen az aranyásós videókon sokat nevettem meg a szakszerűen is jó volt, de kb.mióta volt az rtl-es műsorban azóta nem szimpatikus, elég gáz videói vannak.
9/14 anonim válasza:
Dancsó a legjobb!!! Mindentől midenkitől jobb menőbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!