Csernusnak van olyan gondolata, ami értelmes, és nem triviális, vagy közhely?
OK.Nem is gondoltam h.meggyőzlek..
Akkor maradjunk annyiban,h.te nem szereted, nem olvasod a könyveit.
Mások meg igen. Pl.én.
Ennyi.
08:05
Pont, hogy tök felületes, felszínes.
az h durva, az engem nem zavar.
olyat nem írtam, hogy zavarna az, hogy durva a stílusa, az engem nem zavar. az zavar, hogy nem túl értelmesek a gondolatai. (mint írtam, vagy triviálisak, vagy baromságok).
"Ha változtatni akarsz az életeden, akkor százezer lépés fájdalmával kell megküzdened. Elindulsz, egy lépés fájdalom. Továbblépsz, még egy lépés fájdalom, de ebben az egy lépésben hogyan lenne benne a százezer lépés fájdalma? A gyáva ember ettől az egy lépés fájdalmától fél. És racionális hazugságokkal próbálja megmagyarázni, hogy miért is nem teszi meg. Mert aki fél, az elkezd kifogásokat gyártani, hogy megmagyarázza a saját szegényes lelki bizonyítványát. Ahelyett, hogy szembenéznénk azzal, mit tettünk magunkkal, elkezdjük sajnálni magunkat. Ami jajveszékelésbe fordul, majd marjuk magunkat, hogy lehettünk ilyen hülyék. De még mindig nem változtatunk."
Ez csak egy példa...Nekem tetszik...Nem kell szeretnie mindenkinek.
A közhely attól még lehet nagyon is igaz, h.közhely...Pont ez a lényege...
Pont az elcsépeltségük miatt hisszük azt h.ez mind hülyeség. Pedig egyáltalán nem...
pont arra gondoltam, amikről tudjuk, hogy igazak, és nem tartjuk hülyeségnek. te ezeket eddig hülyeségnek tartottad? (mmint, hogy magadért neked kell kiállnod)
végülis, lehet jó vkinek buzdító szövegnek, pl a drogosoknak, illetve (felszínes) önsajnáltatóknak lehet, hogy bejön.
"A közhely attól még lehet nagyon is igaz, h.közhely...Pont ez a lényege... "
arra gondoltam, hogy igazak, de olyan igazság, amit mindenki tud. pl 1+1=2
meg hasonlók, amikről tudjuk, hogy igazak, de annyira aalap, hogy nincs nagyon mit magyarázni rajta.
tehát ha mondják az csak unalmas, vagy felesleges szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!