Szeretetitek Sp-t?
Figyelt kérdés
:)))))2010. aug. 29. 18:14
21/22 A kérdező kommentje:
Rossz kategória. bocsi. Én amúgy igen, szerinetm nagyon jó számai vannak, főleg a kép maradsz!!!
I LOVE SP!!!
2010. szept. 7. 15:10
22/22 A kérdező kommentje:
02:49 Én is így vagyok vele.szerintem nagyon aranyos, nem beképzelt, és szeréény:) Bár erre felé csak sokan acsk azért szeretik mert soproni. (sopron környékén lakom) A napiszarosokat gyülölöm! nem tudom, hogy mire jó egymást ilyen keményen fikázni! Saját magukat is feltehetnék az oldalra! :)))
Azt megértem ha valaki nem szereti, és szerintem mindenkinek joga van megmondani a véleményét, de nem úgy, hogy egy b*zi köcs*g, meg hogy azt terjesztik róla, hogy AIDS-es.
ja és a ne add fel is nagyon jóó! .)
2010. szept. 7. 15:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!