Henry Cavill jó Hunyadi János lenne a készülő Hunyadi sorozatban?
Érdekes, hogy ebbe már nem tudott belekötni a kérdező. Csak nem igaz, amit a #11 írt? Na...
Ami pedig a kérdéseidet illeti, tényleg k*rva idegesítő, hogy mindet felcímkézed a Witcher kulcsszóval. A sorozatra és a játékra vagyok kíváncsi, nem rád.
Nem körülötted forog a világ.
Egyébként nincs értelme belekötni, mert teljesen megszállott. Az őrülteket csak hagyni kell és mosolyogva bólogatni nekik. Ez a filozófiám.
Hát elég erőteljesen szabadon engeded magad minden egyes nap. :D
A k B monogramos profilod am mikor dobták ki? Látom a másik 3-4 föprofil még aktív.
1. Szerintem ne irkálj részegen vagy nem tudom, hogy mi ez.
2. Én csak A monogramos gyilkosságokról hallottam, ami egy Poirot sztori.
3. Ez az egy profilom van. Illetve egy régebbi, már évek óta tiltott. Azzal értelemszerűen semmit sem tudok kiírni.
Miért olyan ördögtől való ötlet Henry Cavill mint Hunyadi? Talán ha egy kicsit tömegelne hogy masszívabb legyen, én megnézném. Milyen más, hazai alternatíva lehet? Nagy Ervin, a szegény ember Matthew Mcconaghy-je, vagy Csányi Sanyi? Vagy Stohl és az a nagyfejű drogos faszi, aki dugta azt a kancsal színésznőt a valami amerikában?
Egyébként nem tudnák Cavill-t megfizetni. Maradjon csak ez a szerep hazai kutyaütőnél, mint a fent említettek. Viszont mint Jame Bond, na annak tökéletes lenne az elkövetkező 15 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!