Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Herby-ből lehetett volna...

Herby-ből lehetett volna ekkora "sztár"?

Figyelt kérdés

Volt egy idő amikor a magyar YT-on neki volt a legtöbb feliratkozója, meg talán nézettsége is, emlékszem boldog, boldogtalan őt nézte, egyszóval felkapott volt.

A kérdés az, hogy ha nincs annyi balhéja, valamint nem törli magát annak idején, akkor lehetett volna belőle olyan szintű videós mint mondjuk Dancsó vagy a Pamkutya?

2021. aug. 12. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Akkoriban még érdekes volt ez, mivel az ember kb 1 kezén megtudta számolni a magyar videósokat, főleg, akik az arcukat is vállalták. Nem a csatorna törlés volt a gond, hanem az, hogy nem haladt a korral, nem fejlődött sehova.
2021. aug. 12. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem igen kár hogy törölte a régi csatornáját mert azóta lehet az 1 millió is meg lenne neki
2021. aug. 13. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Sosem tudjuk meg, "mi lett volna, ha", mivel nem történt meg. Csak találgatni lehet.

Én néhány percnél tovább sosem bírtam nézni Herbyt. Igénytelennek, érdektelennek tartom. Sosem értettem, mások miért nézik. Ettől még másoknak okozhat örömet, sőt akár hasznos is lehet. Főleg mivel 99%-ban nem is tudom, hogy miről beszél, simán lehet akár értelmes része is a tartalmának.

Pamkutyáék és sokan mások sokkal értelmesebb, értékesebb tartalmat, igényesebb módon készítenek - bár ez sem mondható el minden sikeres YouTuberről. Ahogy az sem általános igazság, hogy mindenki, aki értelmes és értékes tartalmat gyárt, az törvényszerűen sikeres és népszerű is lesz - sőt.

Győzikét, a Big Brothert és a sport közvetítéseket se nézem, mégis népszerűek nélkülem is...

2021. aug. 14. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi subja volt hörbinek?
2022. jan. 9. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!