Herby-ből lehetett volna ekkora "sztár"?
Volt egy idő amikor a magyar YT-on neki volt a legtöbb feliratkozója, meg talán nézettsége is, emlékszem boldog, boldogtalan őt nézte, egyszóval felkapott volt.
A kérdés az, hogy ha nincs annyi balhéja, valamint nem törli magát annak idején, akkor lehetett volna belőle olyan szintű videós mint mondjuk Dancsó vagy a Pamkutya?
Sosem tudjuk meg, "mi lett volna, ha", mivel nem történt meg. Csak találgatni lehet.
Én néhány percnél tovább sosem bírtam nézni Herbyt. Igénytelennek, érdektelennek tartom. Sosem értettem, mások miért nézik. Ettől még másoknak okozhat örömet, sőt akár hasznos is lehet. Főleg mivel 99%-ban nem is tudom, hogy miről beszél, simán lehet akár értelmes része is a tartalmának.
Pamkutyáék és sokan mások sokkal értelmesebb, értékesebb tartalmat, igényesebb módon készítenek - bár ez sem mondható el minden sikeres YouTuberről. Ahogy az sem általános igazság, hogy mindenki, aki értelmes és értékes tartalmat gyárt, az törvényszerűen sikeres és népszerű is lesz - sőt.
Győzikét, a Big Brothert és a sport közvetítéseket se nézem, mégis népszerűek nélkülem is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!