Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulcsár Edina miért nem...

Kulcsár Edina miért nem moderálja a kommenteket facebookon?

Figyelt kérdés

Instagramon követem csak. Itt olvastam, hogy facebookon mennyien bántják. Ma rákerestem. Megdöbbentő. Az összes képe alatt ez megy. Van egy hölgy, aki mindenhez hozzászól, csak bántást ír. Ha a többiek rászólnak, azt írja röhögni van ott. De valami megszállott lehet.

Instagramon nem igazán van ilyen a képei alatt.

2021. aug. 8. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Megèrdemli,hiába véded. Én spec.nem bántom,mert nem érdekel különösebben,de rühellem az ilyen felkapaszkodott,semmirevaló celebeket. Ez a nő még tahó is.

És még valami..ha valaki az élete MINDEN részletét megosztja a világgal,az tanulja meg viselni a kritikát és tudjon rá,vannak akik alpári módon tudatják ezt vele. Egy szemet nem sajnálom egyiket sem.

2021. aug. 8. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Tudod, vannak emberek akiknek VAN életük, és nem egy hetedosztályú semmitmondó celebke életét követik,. és szerelmesek bele, ergo arra se veszik a fáradtságot hogy utánaolvassanak, ha képtelen vagy elmesélni ki ez. mert nem érdekli őket.
2021. aug. 8. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

12

Röviden,egyszer nyert egy szépségversenyt,mert jó helyen térdelt. Utána a kutya se foglalkozott vele,buta,lusta dolgozni így influenszer ( tehát semmirevaló,munkakerülő) lett. Több szót nem is érdemel ez a lény..

2021. aug. 8. 15:33
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
#13, hát én ezt fogalmaztam meg tömörebben úgy, hogy az ki? :)
2021. aug. 8. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
#13 köszönöm az összefoglalót. akkor egész jól beletaláltam látatlanban. :)
2021. aug. 8. 15:45
 16/21 A kérdező kommentje:

#12: Ha annyira VAN életed,minek olvasol olyan kérdéseket, ahol állításod szerint fogalmad sincs kiről szól?

Nekem valóban szokott olyan lenni itt, mikor youtuberekről tesznek fel kérdést. Lövésem sincs kik ők, ezért meg sem nyitom. Mert mivel vagyok előrébb ha direkt szétbarmolom más kérdését azzal, hogy "Az ki?" Mondjuk legalább úgy írnád, hogy "Ő"...

Érdekes erre van időd. Itt beszólogatni meg trollkodni.

2021. aug. 8. 18:04
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

Nem trollkodás ez, hanem a jóindulatú lökés, hogy emelkedj ki a sárból, és nézz körül, van egy világ, ahol művelődni lehet, ami jobb lenne neked is és a bolygónak is. Ezt Bödőcs is megfogalmazta, az ilyenek, mint ez a Klafács Amália, ezek az önkényes agysejtfoglalók.

Persze, ha őrá recskázol, az más, az szent dolog, jobb, mint bűncselekményekbe bonyolódni.

2021. aug. 8. 18:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Jaja nőként "őrá" recskázok.

Nekem korábban szimpatikus volt. Tetszettek a ruhái, a sminkes tartalmai. Ezért követem instán. Hú de nagy bűn. Olyanokat írtok itt, hogy rémes.

Illetve tovàbbra sem làtom, hogy olyan embereket hívtam volna a kérdés alá, akik àllításuk szerint nem tudják kiről van szó. Közben meg nagyon jól tudják. Ez a sokadik olyan válaszod, ami nem a kérdésre válaszol. Ha tovább folytatod,jelentelek. Nem vagyok kíváncsi erre.

2021. aug. 8. 18:39
 19/21 anonim ***** válasza:
20%
Még jó hogy ez pont egy olyan platform, ahol nem te szabod meg hogy ki válaszolhat, és ki az aki nem! :)
2021. aug. 8. 18:42
 20/21 anonim ***** válasza:
37%

Bocs, kérdező, nem tudtam, hogy nem vagy toleráns a nemi szerepekkel kapcsolatban.

Persze, jelencsé.

2021. aug. 8. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!