Már megint Kitty YouTuber leszbikus? Vagy csak clickbait volt a "m*|*g ember" a legfrisebb videójában?
én nem sok videót láttam Megint Kittytől, de nekem egyértleműnek tűnik, hogy vállaltan leszbi.
#2 érdekes felvetés. az oldal jelenlegi kategória struktúrájában nem nagyon lehet máshova sorolni. főleg, hogy a "sztár, bulvár" önmagában is egy nehezen definiálható kategória. a sztár és a celeb is sokszor keveredik a köztudatban, az influencerek meg pláne új és kérdéses kategória, ahogy az is, hogy mennyire lehet, érdemes vagy szükséges ezeket különválasztani.
persze lehetne a sztárok kategóriát csak a sztároknak fenntartani, de ki és mi alapján határozza meg, hogy kik azok és kik nem? mindenki más meg menjen az egyéb kategóriába? de miért?
a sokak által ismert, nagy népszerűségnek örvendő embereknek szerintem több helye van a sztár kategóriában, mint az egyébben. még akkor is, ha fogalmam sincs, ki az a VKÁ, vagy Megint Kittytől is csak néhány videót láttam eddig.
persze lehet, hogy az oldalnak kéne nyitnia egy új, influencer kategóriát, vagy a "Sztárok, bulvár" kategóriát átnevezni, "Sztárok, celebek, influencerek, bulvárra", hogy egyértelműbb legyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!