Filmkiller Zoli hova tűnt?
2021. aug. 5. 23:19
21/33 anonim válasza:
hete junior frontend az jó lesz?:D
23/33 anonim válasza:
Meglepődtem rajta én is, csak belenézni volt időm az élő adásba...mondott valamit azzal kapcsolatban, hogy pontosan miért tűnt el ?
24/33 anonim válasza:
nem, úgy tért vissza, mintha mise történt volna, mint vmi ma született bárány:D
bár állítólag voltak pillanatok amikor alig tudta tűrtőztetni magát:D
szerintem ez egy folyamat lesz, de pl lehet olyan lesz mint a busák lékhajósnál ő is elég szolid lett a börtön után újrakezdvén
25/33 anonim válasza:
Azóta visszanéztem, nekem csalódás:D
Persze tudom nem indíthat úgy, hogy "csüdvözlendő hír xy meghalt" xD, vagy valami durva kancsi/túri xy szidás.
26/33 anonim válasza:
De hol van? Én nem találom. Tóth Zoltánként is rákerestem. 🤣
27/33 anonim válasza:
hát hol máshol mint a gamer's corneren, ilyen kreatív nevet választott
https://www.youtube.com/@hotgirls666/videos
a linkjében meg hotgirl666 :D
28/33 anonim válasza:
most nézem a mai videóba felvette a kifordított jordan sapkát:DD
29/33 anonim válasza:
Anno a magyargyalázós ügyből lett valami hivatalos, vagy csak a szentés dologból ?
Nagyon rég volt már, nem vagyok képben vele.
30/33 anonim válasza:
egyikből se talán csenténél de ott se őt hanem vmi alattvalóját telefonszám alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!