Mi a véleményetek Kat Dennings-ről? Bírjátok a stílusát?
Én akkor hallottam róla először amikor Josh Grobannel kezdett el járni… Utána láttam a Thorban, ahol szórakoztató volt, legalábbis nekem az első 2 Thor film nem tetszett, de az Ő részei bejöttek, csak ugye keveset van benne.
A WandaVisionban sem rossz, de a karakterét megírhatták volna jobban is.
Persze ez egy Marvel produkció, szóval mit is várok…
A 2 Broke Girls az ami szerintem irtózatosan gagyi.
Legalábbis az alapján a pár rész alapján amit láttam… Gyengék a poénok, nincs igazán történet.
Ilyen semmilyen sitcom mint mondjuk a 2 pasi meg egy kicsi volt, csak ugye ez 2BG jóval később indult és mégsem tűnik semmivel sem modernebbnek…
Kevés a jó sitcom, de vannak sokkal jobbak…
A színésznőt összességében megnézném egy komolyabb filmben is.
Köszi, hogy kifejtetted. ☺️
Nekem nagyon szimpatikus a hölgy, és szerintem tehetséges. Kár hogy nagyrészt csak tini vígjátékokban, és sitcomokban látni. Másban pedig alig tűnik fel pár percre. Habár a WandaVision népszerű lett, és remélhetőleg felkarolják azáltal. Szintén reménykedek, hogy hátha kap lehetőséget komolyabb filmekre.
Habár pl. Melissa McCarthy is humoristaként teljesít(ett) legjobban, de drámában is megállta a helyét, és jelölték Oscarra. Kat Dennings is simán lehet nagy név még, ha beindul a szekér, még fiatal. Kinézem belőle simán. Jók szoktak lenni a megérzéseim általában.
Abszolút lehetséges…
Ha nem is feltétlenül egy komoly filmben, de egy kreatívabb koncepcióban mindenképpen megnézném.
Sajnos azért biztos nem valami könnyű jó szerepekhez jutni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!