Melyik a gazdagabb? Lady Gaga vagy Scarlett Johansson?
Figyelt kérdés
Melyiknek van több pénze?2021. júl. 30. 14:36
1/10 anonim válasza:
Egyik se ér egy fillért se. Gaga zenéje az nem zene, Johansson alakítása pedig nem színészi.
De nálam a léc zenében a Queennél kezdődik, színészetben pedig Al Pacino vagy Marlon Brandonál.
2/10 anonim válasza:
Ja és sajnálatos módon gazdag mindegyik, pedig egy igényes világban ezek max koldusok lehetnének.
3/10 anonim válasza:
Miért nincs szavazás csatolva? Ez így szar.
4/10 anonim válasza:
Egyébként egyik sem fog soha Melissa McCarthy vagy Brie Larson nyomába érni. Kár erőlködni. Az irigyeknek savanyú a citrom.
6/10 anonim válasza:
Google: "net worth" kulcsszó.
Scarlett: 165 millió $
Lady Gaga: 320 millió $
Ki a gazdagabb? Lady Gaga.
7/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül az a gazdagabb akinek több pénze van, sőt. ;)
8/10 anonim válasza:
Nem Petra Frey-t kellett volna kérdezned?
Szavazás amúgy azért nincs mert gonolom ez msot épp valamelyik alacosny szintü profilja.
9/10 anonim válasza:
#1 Reagálnék: Gaga zenéje jó. Scarlett jó színésznő, de nekem nem tetszik, hogy eladta magát a Marvelnek. Tizenévesek csorgatják rá a nyálukat és elégítik ki magukat, mert ő lett ő szuperhősnő fétisük. Én eleve visszautasítanám az ilyen megalázó ugribugri szerepeket a helyében. Helyette normális filmeket vállalnék, ha már Oscar-díj jelölést is tudott szerezni, kettőt. A szuperhős baromsággal az életben nem jut előre sajnos. De neki a pénz a legfontosabb, látszik is rajta, hogy kapzsi, fukar kőgazdag lány lett, így szó szerint eladta magát, ami nem tetszik vele kapcsolatban. Még a Marvel előtti szerepekben szimpatikus volt, így viszont nem az nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!