Mi a véleményetek Ashley Graham alakjáról? Összejönnétek egy nővel aki nagyjából így néz ki?
Ez a fajta kövérség már nem olyan ízléses, mint a latin csajok esetében, mert nincs olyan látványos homokóra alkata és nem a fenekén + mellein + combján oszlik el minden felesleg, hanem jócskán ráment az alkarra, felkarra, a lábaira, a hasára, a hátára is. Egyedül az arca úszta meg, és valószínűleg ezért lehet sikeres egyelőre.
Arcra tetszik, illetve néhány fotón még belefér saját magába, de összességében nem hiszem hogy menő, amikor valakinek a kajálás a hobbija és fiatal nő létére olyan felhalmozott zsírkészlete van, mint egy 70 éves nagymamának. Ezen mindenképp változtatnia kell, mert nem fog mindig ilyen jól kinézni ezzel a túlsúllyal.
Amikor majd rájön, hogy talán ezt mégse kéne és belekezd a fogyókúrába és az edzésbe, akkor pedig úgy fog kinézni a bőre, mintha egy két számmal nagyobb emberről származna. Mindene ráncos lesz és lógni fog.
Nekem tetszik ha valaki nőiesen kerek, de az oszlop lábaktól és karoktól menekülök.
Ja és a legnagyobb problémám nem az lenne, hogy úristen 15 kilóval nehezebb nálam, hanem az, hogy amikor elfogadja , hogy ő ilyen, abban a pillanatban hízik még 20kg-ot...
Ezek a nők általában addig néznek ki jól, amíg le akarnak fogyni és mindent megtesznek ennek érdekében. Amikor elfogadják magukat molettnek, addig tartott az aktuális állapotuk. Onnantól kezdve csak felfelé mennek. Ráadásul 1-2 hét alatt teljesen elhíznak, aztán megint vissza.
Én láttam a Topmodell leszek-ben, ott szerintem jól nézett ki. A mostani képein, amit kiad a Google viszont már jóval ducibbnak tűnik.
De igazából összejönnék vele, mert arcra nagyon bejön, karakteres, szexi. Az pedig fontosabb nekem, mint a test, mert az mindenkinek változhat, tehát ő is lefogyhat. Egy jó alakú csúnya arcú lány pedig meghízhat. Szóval az nem döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!