Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulcsár Edina miért kap ennyi...

Kulcsár Edina miért kap ennyi bantast?

Figyelt kérdés
Minap láttam egy kepe alatt, hogy kB elhordtak minden senkinek amiért a kislánya is bölcsis lett. Miért szúrja az emberek szemét ez? A mai világban ez normális elfogadott, hogy egy gyerek bölcsis.
2021. júl. 29. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem, ez a Csuti túl okosnak képzeli magát. Nagyképű, arrogáns, beképzelt alak, aki azt hiszi, hogy mert Kulcsár függ tőle érzelmileg, ő azt kihasználhatja.

Nekem már volt "szerencsém" vele találkozni, ezzel a tökéletes jelenséggel. Nyári munkán voltam, felszolgálóként. Akkor is folyamatosan veszekedtek, Csuti próbálta oltogatni Edinát, amikor Edina visszaszólt valamit, mire Csutika összeszorított fogakkal dünnyögte (kicsit se idegbeteg a csávó..), hogy "Viselkedj már!". A kisfiú mocorgott a széken, nem bírt egy helyben ülni, mire Csutika utasította Edinát, hogy csináljon már valamit azzal a gyerekkel, mert nem bír megülni. Kulcsár elvitte, ott rohangáltak a füvön, amíg nem hozták ki nekik a kaját. Csuti megállított tök normális hangnemben, hogy itt lehet-e kártyával fizetni (ha előtte pár perccel nem láttam volna azt az ideges vicsorgást, akkor el se hittem volna, hogy a csávó idegbeteg). Mondtam, hogy sajnos nem lehet, mert nem működik. Erre Edina mondta, hogy akkor megy le gyorsan pénzt levenni, erre elkezdte megint azt a megalázó, lejárató szöveget, hogy hogy lehet olyan hülye, hogy nem hoz magával annyi pénzt, hogy ki tudjanak fizetni egy kaját.

Utána már nem tudom, hogy mi volt.

2021. júl. 31. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a faszi egy nárci...
2021. júl. 31. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha szerintetek ennyire rossz a házasságuk akkor minek vannak együtt?
2021. júl. 31. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert Csuti egy érzelmi manipulátor, Kulcsár pedig fél, hogy egyedül marad kettő gyerekkel és mert kapcsolatfüggő.

2021. júl. 31. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14: Ez így nagyon gáz ha igaz. :(
2021. júl. 31. 23:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Anno egy fesztiválon én is láttam őket, Edina kulogott folyton utána. A csávón egyáltalán nem látszott az, hogy szeretne...
2021. aug. 2. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Én azt a kápiós storyt nem tudtam megnézni, viszont a les-magyarázatos storyt elkaptam.

Edina kisfia kérdezte, hogy mi a les, mire Edina elmondta, csak hátvédek helyett csatárt mondott (a lövés pillanatában kettő csatár). Erre Csuti flegmán, okoskodóan visszakérdez, mire Edina azt mondja, hogy a védelem. Erre mindenttudó Csuti megmondja, hogy a védőket védőknek, és nem védelemnek hívjuk. Majd hozzáteszi, hogy "Nagyon ügyes voltál, Szivem". Mintha egy kutyának mondaná, aki betanult egy trükköt.

2021. aug. 2. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

Na, már nincsenek bumm GWM és Edina együtt Csuti meg dobva. :D

2022. jan. 18. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!