Kulcsár Edina miért kap ennyi bantast?
Nem, ez a Csuti túl okosnak képzeli magát. Nagyképű, arrogáns, beképzelt alak, aki azt hiszi, hogy mert Kulcsár függ tőle érzelmileg, ő azt kihasználhatja.
Nekem már volt "szerencsém" vele találkozni, ezzel a tökéletes jelenséggel. Nyári munkán voltam, felszolgálóként. Akkor is folyamatosan veszekedtek, Csuti próbálta oltogatni Edinát, amikor Edina visszaszólt valamit, mire Csutika összeszorított fogakkal dünnyögte (kicsit se idegbeteg a csávó..), hogy "Viselkedj már!". A kisfiú mocorgott a széken, nem bírt egy helyben ülni, mire Csutika utasította Edinát, hogy csináljon már valamit azzal a gyerekkel, mert nem bír megülni. Kulcsár elvitte, ott rohangáltak a füvön, amíg nem hozták ki nekik a kaját. Csuti megállított tök normális hangnemben, hogy itt lehet-e kártyával fizetni (ha előtte pár perccel nem láttam volna azt az ideges vicsorgást, akkor el se hittem volna, hogy a csávó idegbeteg). Mondtam, hogy sajnos nem lehet, mert nem működik. Erre Edina mondta, hogy akkor megy le gyorsan pénzt levenni, erre elkezdte megint azt a megalázó, lejárató szöveget, hogy hogy lehet olyan hülye, hogy nem hoz magával annyi pénzt, hogy ki tudjanak fizetni egy kaját.
Utána már nem tudom, hogy mi volt.
Mert Csuti egy érzelmi manipulátor, Kulcsár pedig fél, hogy egyedül marad kettő gyerekkel és mert kapcsolatfüggő.
Én azt a kápiós storyt nem tudtam megnézni, viszont a les-magyarázatos storyt elkaptam.
Edina kisfia kérdezte, hogy mi a les, mire Edina elmondta, csak hátvédek helyett csatárt mondott (a lövés pillanatában kettő csatár). Erre Csuti flegmán, okoskodóan visszakérdez, mire Edina azt mondja, hogy a védelem. Erre mindenttudó Csuti megmondja, hogy a védőket védőknek, és nem védelemnek hívjuk. Majd hozzáteszi, hogy "Nagyon ügyes voltál, Szivem". Mintha egy kutyának mondaná, aki betanult egy trükköt.
Na, már nincsenek bumm GWM és Edina együtt Csuti meg dobva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!