Brie Larsonról vélemények? (Nem trollkérdés,eskü)
*Tudom,nem tetsző kérdés,de*
Itt nagyon sokszor láttam a nevét,de én csak a Marvel kapitányban láttam,az a szerepe szerintem jó lett,viszont magáról a színészről semmit nem tudok,és elég kevés hírt láttam róla (amelyik hírportálokat esetleg nézem,amik hírességekről informálnak),szóval ha esetleg valaki tud bármit,én kíváncsi lennék rá,hogy mégis kb milyen,miket tett,vagy bármi vélemény.:D
Igen jó kis csaj, nagyon szexi. Színésznek erős közepes, én nem vágom hanyatt a színészi teljesítményétől, de van egy Oscar-díja ami azért csak mutat valamit... A Marvel kapitányban szerintem is jó volt.
DE.
Ő egyike azoknak akiknek a nevét valamiért megpróbálják befeketíteni. Amit az egyes ír úgy baromság ahogy van. Egy tök aranyos, normális csaj, annyi volt hogy egyszer valami interjúban kiállt a fekete emberek jogai mellett, ezt meg a rosszakarók elferdítették, kiforgatták, felnagyították, és azóta ő a csúnya gonosz rasszista feminista férfiellenes p1csa akit utálni kell.
Úgy hülyeség ahogy van. Szegénynek egy csomót kellett utána magyarázkodnia hogy szokás szerint kiforgatták a szavait. Ha látsz tőle videókat vagy csak megnézed az alakításait, egy tök cuki, életvidám csaj. Elég szánalmas mennyire megpróbálják őt lehúzni.
De még ha igaz is lenne amit írnak róla a rosszindulatúak, akkor is bőven elég jó csaj ahhoz hogy bepróbálkoznék nála ha tehetném. Nagyon kis szexi, elbájoló a mosolya és gyönyörű a haja is (szerintem). Nekem nagyon tetszik. ❤️ Elvenném feleségül az tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!