Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Brie Larsonról vélemények?...

Brie Larsonról vélemények? (Nem trollkérdés,eskü)

Figyelt kérdés

*Tudom,nem tetsző kérdés,de*

Itt nagyon sokszor láttam a nevét,de én csak a Marvel kapitányban láttam,az a szerepe szerintem jó lett,viszont magáról a színészről semmit nem tudok,és elég kevés hírt láttam róla (amelyik hírportálokat esetleg nézem,amik hírességekről informálnak),szóval ha esetleg valaki tud bármit,én kíváncsi lennék rá,hogy mégis kb milyen,miket tett,vagy bármi vélemény.:D

2021. júl. 25. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Röviden: nyíltan feminista és férfigyűlölő, ezért sok női rajongója van.
2021. júl. 25. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van róla vélemény.
2021. júl. 25. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Igen jó kis csaj, nagyon szexi. Színésznek erős közepes, én nem vágom hanyatt a színészi teljesítményétől, de van egy Oscar-díja ami azért csak mutat valamit... A Marvel kapitányban szerintem is jó volt.

DE.

Ő egyike azoknak akiknek a nevét valamiért megpróbálják befeketíteni. Amit az egyes ír úgy baromság ahogy van. Egy tök aranyos, normális csaj, annyi volt hogy egyszer valami interjúban kiállt a fekete emberek jogai mellett, ezt meg a rosszakarók elferdítették, kiforgatták, felnagyították, és azóta ő a csúnya gonosz rasszista feminista férfiellenes p1csa akit utálni kell.

Úgy hülyeség ahogy van. Szegénynek egy csomót kellett utána magyarázkodnia hogy szokás szerint kiforgatták a szavait. Ha látsz tőle videókat vagy csak megnézed az alakításait, egy tök cuki, életvidám csaj. Elég szánalmas mennyire megpróbálják őt lehúzni.

De még ha igaz is lenne amit írnak róla a rosszindulatúak, akkor is bőven elég jó csaj ahhoz hogy bepróbálkoznék nála ha tehetném. Nagyon kis szexi, elbájoló a mosolya és gyönyörű a haja is (szerintem). Nekem nagyon tetszik. ❤️ Elvenném feleségül az tuti.

2021. júl. 25. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Tehetséges színésznő, aki műfajtól függetlenül megállja a helyét a filmvilágban. Persze van, hogy divat valakit fikázni, de vannak dolgok amiket nem lehet elvitatni tőle. Tehetséges- azért egy Oscart bezsebelt, gyönyörű, erős nő aki seggbe rúgott egy titánt, és nem mellesleg megmentette az univerzumot.
2021. júl. 26. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Gyönyörű az relativ !!! Nekem nem jön be fèrfi szemmel.
2021. júl. 26. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Bennem a legerősebb emlék vele kapcsolatban, amikor neki kellett átadnia casey afflecknek az oscart 2017-ben, akit akkoriban szexuális zaklatással vádoltak. Ennek ellenére meghívták, át is vette az oscart és mindenki tapsolt neki, kivéve Brie-t. Ő volt az egyetlen, aki nem. Egy évvel később már nem hívták meg a csávót az oscarra, másnak kellett átadnia helyette a díjat a legjobb női főszereplőnek. Erősen feminista és van benne kurázsi. Ezért kell lejáratni.
2021. júl. 26. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Bárki bármit mond én nagyon megdugnám.
2021. júl. 26. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
1-es vagyok. Én soha nem mondtam olyat, hogy csúnya nő vagy ilyesmi. Nagyon is szép nő, de azt, hogy feminista és nem tartja sokra a férfiakat nem én találtam ki.
2021. júl. 26. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!