Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek mennyire érti és...

Szerintetek mennyire érti és van tisztába Puzsér Róbert azokkal a dolgokkal amikről beszél? Szak irodalmat is olvas azokról is ami nem a szak területe vagy csak történelem meg irodalomból teszi ezt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem természettudományos hozzászólásaiban érdekel jobban hanem Társadalom, Közgazdaságtan, Politika, Szociológia, Pszihológia, hasonlók
2021. júl. 25. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy készül. Szerintem nagyon jó. Sokat tanulok tőle.
2021. júl. 25. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nálad biztosan felkészültebb :)

Mivan itt próbálsz municiót gyűjteni ahhoz hogy egyáltalán egy értelmes mondatot hozzá tudj büfögni a Puzsérhoz?

Már csak abból gondolom ezt hogy konkrétan nem fejted ki miről van szó csak olyan általánosságbam kérdezed amire ilyetén formán lehetetlen válaszolni. Mond el szerinted miben mond hülyeséget a Puzsért aztán szétszálazzuk a dolgot.

Várom építő jellegű kommented.

2021. júl. 29. 01:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintetek miben mond hülyeséget? Én is pontosan ezt kérdezem!
2021. júl. 29. 03:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerintem annyira nem általános a kérdésem le írtam milyen témákban érdekel hogy mennyire fel készült? Talán ki kellene fejteni ha van róla fogalmad az adott tárgy területhez viszonyítva ha meg nincs nem vagy megfelelő személy hogy ezt el dönsd! Mert nyilván ez esetben be tudnál lőni valami támpont rendszert az adott terület ismeretanyagához de mivel nem ezt csináltad valszeg nem tudsz!

Én meg ha már rólam van szó nem sokat tudok ezekről de ha már valamihez értek be tudom lőni hogy az adott területen milyen szintű a tudásom!

Valszeg érdekel az is hogy miért ezért le írom neked: Nem árt tudni hogy mennyire lehet alapozni azokra a dolgokra amit közöl vagy hogy egyáltalán milyen módon.

Szóval bocs hogy ha csalódást okoztam de nem nem magamhoz mérem! Leginkább elhelyezni próbálom őt is a világban meg azt amiket mond az adott tárgyi területen mennyire állja meg a helyét más hozzá értők szerint! Mivel hogy nekem azokon a területeken nincs olyan stabil tudásom hogy ezt meg tudjam ítélni.

2021. júl. 29. 03:43
 6/9 A kérdező kommentje:
És aki nem tud mélyre hatóbb választ adni attól érdekel pusztán csak a véleménye is hogy szerinte miben mond hülyeséget Puzsér és miért?
2021. júl. 29. 04:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Na így már értem. Akkor az állítást és a cáfolatát is mi írjuk meg és majd te elolvasod és elhelyezed őt.

Az utolsó kommented kérdésére én is kíváncsi vagyok.

Am sajnos azért nem tudok válaszolni neked mert noha állításokat tudnék tenni amiket Puzsér mond de a cáfolatát nem találom sehol.. Ha meg megkérdezem kB kis túlzással ilyen válaszok jönnek hogy "nincs igaza, mert nem tetszik a hangja, nincs igaza mert hülye, hülyeséget mond, mert barna a szeme, nem tetszik az arcszőre, téved mivelhogy 2 cukorral issza a kávéját.

Azé hülye ne nem ét hozzája!

Tehát kB ilyen szintű válaszok érkeznek a témában.

2021. júl. 29. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire nem ért hozzájuk, csak a hőbörgésével megpróbálja ezt elfedni.
2021. aug. 4. 01:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Robi egy nagyon intelligens, tanult férfi. A kiabálós stílusa sok emberben ellenszenvet vált ki de a mondanivalójára jobban kellene figyelni... Szerintem nagy értelmiség! Sajnálom hogy nem választották meg, kíváncsi lettem volna...
2021. aug. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!