Már 10 éve halott Amy Winehouse, emlékeztek még rá, illetve szerettétek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:10
1/11 anonim válasza:
Semleges volt nekem, a zenéi nem az én világom. Amikor hallottam őket, akkor nagyon tehetségesnek tűnt, de a külsején is látszott hogy fejben szét van esve.
Ami undorító az egészben, hogy míg élt, ott fikázták ahol lehet, most meg előadja a média, hogy mekkora királylány volt, siratva még minket okol, hogy miért nem becsültük meg eléggé. Hatalmas probléma, a magukat újságírónak hazudó férgek mindig megússzák, nincsen következménye a hazugságaiknak, uszításaiknak, hergelésüknek.
3/11 anonim válasza:
Az elmúlt öt évben egyszer sem jutott eszembe
4/11 anonim válasza:
Néhány zenéjét kedvelem. Főleg a Rehab című dalt, illetve a Back to Blacket is hallgattam néha. Különösebb véleményem nincs róla. Nagyon rég eszembe se jutott nekem sem. A hangja az biztos, hogy egyedi volt, a mai csinált celeb énekesnők meg se közelítik.
6/11 anonim válasza:
Szomorú, hogy meghalt, de nem szerettem a zenéjét
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2021. júl. 24. 20:13
8/11 anonim válasza:
Én nem látom őt különlegesen jó énekesnek, nem értem a hypot körülötte. De tény és való hogy bántast senki nem erdemli.
9/11 anonim válasza:
Nagyon különleges és jó hangja volt, sokat játszotta a rádió, akkoriban tudtam, ki ő. Mára már nem tudom felidézni sajnos egy dalát sem.
10/11 anonim válasza:
Nemigen jut az eszembe, valahogy én nem szerettem. A Rehab és a Back to Black tényleg jó zenék tőle, de nálam kb ennyi is volt Amy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!