Halsey most valószínű szüneteltetni fogja a dalkiadást vagy csak a koncerteket a baba miatt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 04:10
1/2 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nem jött be ez a nagy anyaságos imázs, amit az utóbbi időben tolt. Remélem csak egy hormonális fellángolás volt nála, nekem ez nagyon intim és szerintem nem tartozik senkire.
2/2 anonim válasza:
augusztus 27-én jön az új album és film szóval biztos nem szünetelteti.
meg szerintem ugyanúgy fog koncertezni. amikor a manic turnét halasztotta el a covid miatt, azt mondta hogy terhesen is végigcsinálta volna. max azt tudom elképzelni hogy félrerakja a zenei karrierjét és többet fog színészkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!