Alonso miért nem kedvelte soha Vettelt?
4
Attól mert Vettel bénázott vele még nem jelenti, hogy az autó volt rossz.
Vettelt versenyzőként én sem szeretem, és én sem tartom alegjobb pilóták egyikének, de mint magánszemély nagyon szimpatikus, normális, értelmes ember.
Alonso valószínűleg azért nem szereti, mert a Red Bullal több VB címtől megfosztotta őt, ahogy pl. Hamiltonnal is láttuk milyen "jó" volt a viszonya 2007-ben. Emberileg pl. Alonso sokkal kevésbé kedvelhető, bár ő is változott pozitív irányba az elmúlt évek során.
Igen, arra emlékszem én is, pont emiatt merült is fel bennem ez a kérdés. Bár lehet nem egyre gondolunk, mert ott Max és Hamilton volt Vettelel:
https://www.youtube.com/watch?v=5-Ibj8xxO_g
Itt 2:10-től mondja, hogy őt nem zavarná a visszatérése, szerinte őt sosem kedvelte Alonso, ennek tudatában is tiszteli, amit elért, és ahogy versenyez. De arra nem tért ki (bár nem is ment bele a kérdező), hogy szerinte miért lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!